Реклама / Ads
3| 5821 |18.02.2012 СВЯТ

Близки и приятели се сбогуват с Уитни Хюстън

.
Уитни Хюстън
Изключително тесен кръг от хора - членове на семейството и близки приятели, ще присъстват днес на погребението на американската певица и актриса Уитни Хюстън, съобщиха световните агенции.
 


Опелото ще започне в 17.00 часа по Гринуич в баптистката църква "Нова надежда" в Нюарк, щата Ню Джърси, където Хюстън е пяла в хора още като дете, предаде Ройтерс. Очаква се на службата да присъстват много знаменитости, сред които певицата Алиша Кийс, актьорът Кевин Костнър, с когото тя игра във филма "Бодигард", кръстницата й, кралицата на соул музиката Арета Франклин, братовчедка й, певицата Даян Уоруик, певецът Стиви Уондър, телевизионната звезда Опра Уинфри, заяви говорителката на семейството на певицата., цитирана от БТА.

Сред поканени са продуцентът, откривател и ментор на Хюстън Клайв Дейвис, холивудският актьор и продуцент Тейлър Тери, който е предоставил частния си самолет за превозването на тялото на Уитни Хюстън от Лос Анджелис до Нюарк. Според американски медии на опелото ще са още сър Елтън Джон, Бионсе, рапърът Джей Зи. Все още не е ясно дали бившият съпруг на Уитни Хюстън, певецът Боби Браун, ще бъде допуснат на погребението.

В "Нова надежда" вече е монтирана апаратура за изпълненията на Арета Франклин, Стиви Уондър, както и на госпел певеца Марвин Уинанс.

Костнър ще се обърне към опечалените по време на опелото. Откривателят на певицата Клайв Дейвис, който я познава още от дете, една от неизменните опори на семейството, също ще говори на погребението за звездните мигове на Хюстън.

Представители на пресата не са поканени на погребението. В баптистката църква ще бъде допуснат само оператор с камера на агенция Асошиейтед прес. Службата ще бъде излъчена на живо в интернет на адрес https://livestream.com.aplive, както и по спътникови телевизии.

Погребението ще бъде в гробището "Феър вю" в Уестфийлд, където е погребан и бащата на певицата Джон Ръсъл Хюстън. То е на около 15 км от църквата "Нова надежда".


48-годишната певица бе намерена мъртва в стаята си в хотел "Бевърли Хилтън" в Лос Анджелис на 11 февруари.  

Все още няма официална информация каква е причината за смъртта на легендарната певица. Близки на Уитни смятат, че тя е починала в резултат на приемането на психотропното лекарство „Ксанакс" и други медикаменти след употребата на алкохол.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5420 |14.02.2012 Сбогуват се с Уитни в родния Нюарк . 1| 4643 |10.04.2011 Протестната вълна в Близкия Изток се разраства . 1| 6622 |24.01.2011 Скандал в Близкия изток след публикации на „Ал Джазира“ . 0| 5448 |12.01.2011 Иран брани Близкия изток с ракети по Залива

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads