Реклама / Ads
0| 5685 |26.10.2012 СВЯТ

Ченге планирало отвличане на жени, да ги готви и яде

.
Полицаят имал и съучастник, двамата обсъждали размера на фурните си.
 

Нюйоркски полицай е обвинен, че е искал да отвлича жени и да яде от тях, както се вижда от ужасяващите имейли, които обменял със свой съучастник. Според документите, публикувани от властите, Джилберто Вели - 28-годишен полицай отНю Йорк, е бил арестуван в дома си в Куинс. Той е разговарял със съучастника си за "отвличане на жени, за да бъдат сготвени и изядени някои части от телата им".
 

Двамата смятали да използват хлороформ, за да упояват жертвите си и след това да ги отвеждат до кухнята на Джилберто Вели. По време на онлайн разговор през юли съучастникът на Вели, който не е идентифициран, го пита: "Колко е голяма фурната ти?". "Достатъчно е голяма, за да побере едно от тези момичета, ако му свия краката", отговаря полицаят според обвинението. По време на разговора, съучастникът на полицая му подсказва да не използва "въртящ се шиш". "Мислех да закрепя тялото й (...) и да я пека на тих огън и да я държа жива възможно най-дълго", отговаря Джилберто Вели.
 

Двамата мъже не са преминали към действие, тъй като властите са разкрили намеренията им през септември, след като полицаят използвал личния си компютър, за да разменя имейли със съучастника си. Последният засега не е преследван от правосъдието по причина, която не се уточнява от властите.
 

В компютъра на полицая следователите намерили досиетата на стотина жени с имена и снимки, за някои имало и други подробности като адрес или описание. Според ФБР полицаят стигнал дотам, че се срещнал в ресторант с една от жените, които смятал да отвлече. "Как е яденето?", пита го съучастникът. "Ще се срещна с него", отговаря Вели.

Според обвинението полицаят трябвало да отвлече една от жертвите, за което съучастникът му бил готов да му плати 5000 долара.
 

"Предполагаемият план на Джилберто Вели за отвличане на жени, за да бъдат изнасилвани, изтезавани, убивани, сготвяни и изяждани, е шок за нашата съвест. Тази афера е още по-шокираща, като се има предвид факта, че Вели е полицейски служител от Ню Йорк, дал клетва да защитава и служи", коментира федералният прокурор на Манхатън Прийт Барара.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5207 |25.10.2012 Ромни пак е в играта . 0| 6453 |24.10.2012 Още пари и време за Гърция . 0| 5030 |24.10.2012 Няма да режат бюджета на ЕС . 0| 6000 |24.10.2012 Енергийна напитка уби 6-ма в САЩ?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads