Реклама / Ads
33| 26089 |17.02.2015 СВЯТ

Руски спътник заснел атаката от 11 септември; САЩ - организатори

.
Източник: архив
Руският президент Владимир Путин разполага със спътникови снимки, от които се вижда, че САЩ са причинили атентатите от 11 септември 2001 година. Шокиращата информация бе цитирана и в световните медии, а САЩ са в паника от снимки на руски спътник, за трагедията на 11 септември, пише в. "Правда".
 
Русия подготвяла публикуването на доказателства, които разкриват, че правителството на САЩ и американските разузнавателни служби са замесени в атаката от 11 септември 2001 г, при която бе ударен Световния търговски център в Ню Йорк, пише руското издание.

Американски експерти твърдят, че независимо от факта, че отношенията между Русия и САЩ в момента са достигнали най-голямото си влошаване от Студената война насам, то руският президент досега е създал само „дребни неприятности“ на Барак Обама. Ситуацията е затишие пред буря и руският президент се кани да нанесе само един удар, но той ще бъде смъртоносен.

Атаките са били организирани от американското правителство, но с помощта на посредници, така че нападението над Америка да изглежда като акт на агресия извършена от международна терористична организация. Предполагало се, че мотивът за подобна манипулация и убийството на над 5000 американски граждани, са американските петролни интереси в Близкия изток.

Ако доказателствата се окажат достоверни и абсолютно неопровержими, то доверието в американското правителство ще разклати и това ще доведе до масивни протести, което би могло да прерасне чак до революция, твърдят американски анализатори.

В последно време администрацията на Обама не спира с атаките към Кремъл, макар те да изглеждаха като невинни закачки. Повечето скандали бяха предизвикани от слухове за здравето на руския президент, който бе нарочен за болен от рак, а по-късно и от аутизъм, като новината се появи във водещи американски издания като „Ню Йорк поуст“ и „Вашингтон поуст“. От Кремъл опровергаха и двете новини, но по всичко изглежда, че на Владимир Путин му омръзна от лошите шеги на Обама, пише в. "Правда".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6526 |08.02.2015 Руски военни обекти се настаняват в Кипър . 2| 4597 |16.01.2015 Над 800 руски граждани се бият за "Ислямската държава" . 13| 5561 |16.01.2015 Руски издания: "Слава Богу, Русия не е Франция!" . 6| 7252 |13.01.2015 Ужасяващо! Момче от „Ислямска държава” екзекутира двама „руски агенти”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads