Реклама / Ads
0| 4675 |27.09.2016 СВЯТ

След първия дебат между Клинтън и Тръмп - 1:0

.
Тръмп и Клинтън
Клинтън се обърна направо към зрителите и заяви: ”Не става дума за нас, а за вас”. Тръмп първоначално избегна въпроса, като каза, че ще направи намиращата се според него в ”сериозни затруднения” Америка ”отново велика”, и добави: ”Ще мога да го направя. Не вярвам, че Хилари Клинтън ще може”.
 
Републиканският кандидат обаче завърши отговора си, като каза, че ако неговата съперничка от Демократическата партия спечели президентските избори, той "напълно ще я подкрепи".

Доналд Тръмп обвини Хилари Клинтън, че подкрепя вредни търговски споразумения, предаде ДПА. Той разкритикува Клинтън за Северноамериканското споразумение за свободна търговия (НАФТА) с Канада и Мексико, подписано от нейния съпруг - бившия президент на САЩ Бил Клинтън, и каза, че Транс-тихоокеанското партньорство (ТТП) ще бъде "почти също толкова лошо".

"Надявах се, че това ще бъде добра сделка..., но стигнах до извода, че не беше", заяви Хилари Клинтън за ТТП, което тя подкрепи като държавен секретар, но сега казва, че е против него. Тя заяви, че ще преценява търговските споразумения въз основа на това дали създават работни места.

Тръмп изтъкна като свой основен приоритет предоговарянето на търговските споразумения. "Трябва да предоговорим търговските си сделки и да спрем да позволяваме на тези страни да крадат нашите компании и нашите работни места", каза той.

Тръмп заяви, че съгласно неговия план данъците ще бъдат сериозно намалени, което според него ще съдейства за "създаване на работни места, каквото не сме виждали от времето на Роналд Рейгън".

По време на диспута с Клинтън в университета "Хофстра" в щата Ню Йорк той прояви известния си рязък стил, като заяви в отговор на неин коментар: "Типичен политик: само приказки, а никакви действия".

Телевизионната компанията Си Ен Ен обяви, позовавайки се на анкета след първия дебат в университета Хофстра, че победа е удържала Хилари Клинтън.

Според анкетата 62% от запитаните са посочили за победител кандидатката на демократите, а 27% са заложили на Доналд Тръмп.

В същото време водещият програмата на Си Ен Ен, представяйки резултатите от допитването, е отбелязал, че "целевата аудитория, сред която е била проведена анкетата, се е състояла в 41% от привърженици на Демократическата партия и 26 % - на Републиканската".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3863 |26.09.2016 “Ню Йорк таймс” удари рамо на Хилари Клинтън . 8| 7599 |23.09.2016 Руснаците купуват недвижими имоти в България между 10 и 25 000 евро . 0| 3916 |21.09.2016 Дженифър за развода между Брад и Анджелина: Дело на кармата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads