Реклама / Ads
1| 4413 |31.10.2017 СВЯТ

Втора красавица поиска да стане президент на Русия

.
Източник: Инстаграм
Журналистката Екатерина Гордон стана втората жена, обявила намерение да се кандидатира за президент на Русия в изборите през март догодина, предаде Ройтерс. Тя каза, че иска да използва изборите за кампания в защита на правата на самотните майки и децата.
 
Според някои опозиционни активисти Кремъл има намерение да насити предизборната кампания с кандидати, които да отвлекат вниманието с цел да се стимулира избирателната активност и да бъде разцепена либералната опозиция. Очаква се президентът Владимир Путин да се кандидатира в удобен за него момент и да спечели, но той още не е потвърдил намеренията си, отбелязва Ройтерс.

37-годишната Гордон е майка на две деца, работи като телевизионен и радио водещ и твърди, че ще бъде независим кандидат. Тя каза, че никога не е гласувала, но се е разочаровала както от либералната опозиция, така и от прокремълските политици. "Разбрах, че всички се хранят от една хранилка", добави тя във видеоклип, пуснат по интернет. Гордон отбеляза, че не е съгласувала кандидатурата си с Кремъл и че има личен опит за проблемите, с които се сблъскват руските жени, защото има собствена юридическа фирма.

Неотдавна намерение да се кандидатира обяви и друга, по-известна рускиня - 35-годишната телевизионна звезда Ксения Собчак. Тя посочи, че предлага на либералните избиратели, недоволни от управлението на Путин, алтернатива, която те да подкрепят.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4556 |29.10.2017 Легендата Наим може да остане прикован на легло? . 19| 10048 |29.10.2017 Плевнелиев атакува летците от Графа и президента Радев . 4| 4701 |28.10.2017 ДОСТ поискаха предсрочни избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads