Реклама / Ads

ЗОДИАК

.

Зодия Риби
20.02.2025 - 20.03.2025

Седмичен хороскоп за зодия Риби

За период: 22.04.2024 - 28.04.2024

В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Екипната работа ще отвори нови възможности за вас, подобрявайки и финансите ви.
 
Ориентацията ви е правилна, не грешите, но не минавайте границите на приетото, издевателствайки над себе си. Погрижете се за себе си, не пренебрегвайте отдиха и нуждата от повече въздух, светлина, приятели, спокойствие и любов. Разграничавайте чувствата от емоциите си и не пренасяйте лошото си настроение върху хора, които с нищо не са го заслужили. Добрите взаимоотношения са гаранция за успеха ви, с влиянието си може да постигнете чудеса, нужно е повече откритост. В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин.
 
Пътуванията ще ви зареждат с положителни вълнения, ако сте заобиколени от хора, които обичате. Покажете щедростта си и не скъпете усилията си да ги направите щастливи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!