Реклама / Ads
8| 3175 |24.04.2024 НОВИНИ

Татяна Дончева: Мая Манолова въртя пируети, мъчейки се да се пласира в президентските формации

.
Татяна Дончевая Източник: bTV
„Не е вярно, че Лявото пространство се раздробява. То се състои от БСП и кръг коалиционни партньори, състои се от „Левицата“ и кръг коалиционни партньори. БСП обяви какво ще прави. На 1 май ще събира широка коалиция. Срокът за регистрация е до днес. БСП ще се регистрира в стария си формат. На 27 април БСП ще гласува листите си. Какво ще прави на 1 май – не знам. „Левицата“ се явява като коалиция от шест партии и подкрепена от три сериозни граждански организации. Смятам, че подкрепата ще се разшири“, коментира лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева.
 

А по повод на това защо "Левицата!" и общинският съветник в София Ваня Григорова не са се разбрали за общо явяване на вота , Дончева коментира в ефира на бТВ: „ Ние я поканихме, проведохме разговори, но тя постави условия, които никоя партия няма да уважи. Искаше еднолично ръководство, при което да бъдат изключени всички лидери на отделните партии. Искаше еднолично вземане на решения за политика, платформи, листи и подредби. За нас това е неприемливо. "

 

 „Какво мисли Ваня, че има и какво има наистина като листи– не бих коментирала. Това си е нейно решение", каза още Дончева. "Моите структури казаха, че не са крепостни, когато ги попитах какво мислят“, допълни Дончева и добави, че не е сигурна, че и Мая Манолова би се съгласила на условията на Ваня Григорова.

 

"Мая Манолова въртя пируети доста време преди това, мъчейки се да се пласира в президентските формации. Но накрая се оказа, че такава формация няма да има. Какво решение ще вземе тя, ще видим", каза още Татяна Дончева.

 

"Левицата  си върви спокойно. Ние ще вървим към обединяване на колкото се може повече субекти и да предложим политики, които да са в услуга на трудовите хора", заключи Дончева.

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2296 |24.04.2024 Епидемиолог: Дори да бъде обявена епидемия от коклюш, това няма да създаде някаква особено нова ситуация . 12| 6288 |24.04.2024 Владимир Славенски за ФрогНюз: Альоша продължава да се извисява над Пловдив и над Левски . 5| 8889 |24.04.2024 Андрей Янкулов към прокурор Кирилова: Не сте в окопи и не летят шрапнели, вършете си работата и не се жалвайте . 5| 2563 |24.04.2024 Иван Анчев: Целта на Руската федерация е да се посее съмнения у българите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads