Реклама / Ads
0| 2770 |20.11.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации със специалиста по урология д-р Мехмет Еркан Ербай на 1-ви и 2-ри декември 2023 г. в София

.
ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ има удоволствието да посрещне за пореден път д-р Мехмет Еркан Ербай на 1-ви и 2-ри декември 2023 г. в София - специалист по онкология, урология и нарушения на сексуалното развитие. Той ще гостува в България по покана на управителя на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се проведе в рамките на инициативата на болницата да предостави достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. 
 

Всички пациенти, които имат нужда от  лечение на урологично заболяване могат да се възползват и да проведат безплатна консултация със специалиста. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 или 0879009742, или да пуснат запитване на сайта www.medikara.bg.

 

Кой е Д-р Мехмет Еркан Ербай?

 

Д-р Мехмет Еркан Ербай е роден през 1969 г. в Измир. Завършва медицинското си образование във Факултета по медицина на Университета Еге през 1986 г. през 1992 г. След задължителната служба Д-р Ербай започва специализацията си в Болницата за обучение и изследвания „Lütfi Kırdar Kartal“ и я завършва през 1999 г. Той продължава да изпълнява задълженията си като главен асистент в същата болница до юли 2007 г. От този момент до 2012 г. той работи в Истанбул Пендик и след това в частна болница в Тузла до февруари 2019 г. От март 2019 г. работи като специалист по урология в Университетска болница „Okan“ в Истанбул. Д-р Мехмет Еркан Ербай има повече от 21 години опит в своята област.  Специалистът има много национални и международни статии, глави от книги и презентации, публикувани в неговата област. Участвал е в множество международни и национални семинари и конференции по урология.

 

Основните клинични области на интерес на д-р Мехмет Еркан Ербай  включват:

- Нарушения на сексуалното развитие (интерсексуални, разстройства на половата диференциация)
- Болести, предавани по полов път
- Изкуствен пикочен мехур
- Варикоцеле
- Континенция на урина при дете
- Нощно напикаване (енуреза, нощно пикаене)
- Хипоспадия 
- Рак на уретрата (външен пикочен канал)
- Свиване на пикочния мехур (недостатъчен обем на пикочния мехур)
- Уродинамика
- Ендоурология
- Женска урология
- Безплодие
- Трансректална ехография 
- Детска урология

 

Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с д-р Мехмет Еркан Ербай?

- Специалистът има опит и може да предостави за Вас алтернативно лечение за Вашите здравословни проблеми 
- Различен план за лечение
- Въпреки че заболяването ви е констатирано като нелечимо, докторът може да предложи вариант за лечение
- Ще Ви бъде предложен информиран избор, относно Вашето заболяването
- Ще бъдете наясно с възможните, рискове и ползи от лечението
- Ще получите отговори на всички въпроси , относно Вашето заболяване.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Мехмет Еркан Ербай на 1-ви и 2-ри декември 2023 г. в София трябва да си запишат час предварително на телефоните на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“: 0879009742 и 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с д-р Ербай, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 10240 |19.11.2023 Германия спешно търси работници в различни професии . 6| 3191 |17.11.2023 Нидерландия налива 2 милиарда евро в Украйна догодина . 5| 6382 |18.11.2023 Стокхолм - лодка и бели нощи . 0| 4791 |17.11.2023 Най-доброто ръководство за емблематичната линия маратонки на Nike Air Max

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads