Реклама / Ads
0| 5473 |09.09.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

15-те най-добри предстоящи първоначални предложения за монети през 2023 г. Кое е най-доброто крипто ICO, в което можете да инвестирате в момента?

.
Инвеститорите, които искат да увеличат максимално своите криптовалути през 2023 г., гледат към едно от най-вълнуващите и потенциално доходоносни първоначални предложения за монети (ICO), налични тази година.
 

С ICO инвеститорите могат да намерят много стойност на крипто пазарите, като предоставят на нови проекти достатъчно стартови средства, за да ги стартират.


Ето 15-те най-добри ICO през 2023 г:

 

Най-добрите крипто ICO през 2023 г


·        Shiba Memu (SHMU)

·         Chancer (CHANCER)

·         AltSignals (ASI)

·         Metacade (MCADE)

·         Metablaze (MBLZ)

·         Artyfact (ARTY)

·         ALINK AI (ALINK)

·         OptionBlitz (BLX)

·         Vivi (VIVI)

·         ASTL (ASTL)

·         Moovy (MOIL)

·         ProjectNexus (XOXO)

·         WeSendIt (WSI)

·         Heroes of Mavia (MAVIA)

·         Kryptview (KVT)


1. Shiba Memu — Сладка мем монета, захранвана от AI


Какво е Shiba Memu?

 

Shiba Memu е чисто нова мем монета, която заля пазара като цунами. За разлика от повечето мем монети, Shiba Memu има вградена помощна програма, тъй като съчетава силата на криптовалутата с AI. Базиран на сладкото, симпатично японско куче Shiba Inu, Shiba Memu се отличава от подобни на Dogecoin и Floki Inu, като и двете разчитат на първоначалния хайп, генериран от знаменитости като Илън Мъск. Вместо това Shiba Memu размахва опашките на инвеститорите, когато осъзнават колко мощно може да бъде това кученце.


Не се задоволява просто с това да бъде очарователен талисман, Shiba Memu използва обработка на естествен език, машинно обучение и други нови технологии, за да претърсва интернет 24/7 за всяко споменаване на себе си, било то в социални медии или форуми. След това анализира настроението на всяко изявление, видеоклипове или изображения и се рекламира и взаимодейства по съответния начин, за да гарантира, че всички негативни вибрации ще станат благоприятни. Той непрекъснато се учи и подобрява, така че да се превърне в своя собствена маркетингова сила. Какво добро момче!


Това не е всичко Shiba Memu има уникална предварителна продажба, което прави тази рядка порода монети. Всеки ден цената на SHMU ще се увеличава с $0,000225, което дава на инвеститорите незабавна възвръщаемост на инвестициите веднага щом закупят токени. Предварителната продажба започна на първия ден с оценка от 0,011125. Опитни инвеститори, които са надушили тази фантастична възможност в първия ден, могат да очакват да видят лудо общо увеличение от 119,33% до края на предварителната продажба на ден 60, тъй като цената ще достигне шеметните $0,0244! Ясно е, че всеки, който иска да прави пари в крипто сферата, трябва да стъпи на SHMU възможно най-скоро, за да се радва на максимални печалби.


С пазар на мем монети, чиято стойност скочи от нула до оценка от над 20 милиарда долара за малко повече от две години, е ясно защо Shiba Memu може да има толкова голяма потенциална стойност и в крайна сметка да стане топ куче. Стойността му ще се покачи по-бързо от хрътка на състезание и може да се превърне в най-голямото куче в глутницата, като немски дог, което ще изпревари другите мем монети, така че да са толкова малки, колкото чихуахуа. Със своето сливане на AI и неговия сладък, запомнящ се талисман, небето е границата за Shiba Memu. Станете топ куче, като инвестирате в SHMU!


>>> Можете да намерите повече информация, включително как да закупите SHMU тук <<<

 

2. Chancer — Токенът, който ще революционизира индустрията на залаганията


Какво е Chancer?

 

Chancer, чисто нова криптовалута, вече прави впечатление и кара инвеститори и любителите на залози да говорят. Творение на въображението на братята предприемачи Адам и Пол Келби, Chancer има за цел да разтърси индустрията на залаганията, като предостави платформа, която е напълно различна от традиционните букмейкъри и къщи за залагания. Това децентрализирано приложение за прогнозни пазари, базирано на блокчейн, премахва необходимостта от трета страна, създавайки изцяло система за залагане peer-to-peer (P2P), която дава възможност на потребителите.


Chancer е уникален за света на залаганията. Вместо да ограничава потребителите до спортни залагания, те могат да залагат на всякакъв вид събитие, от малък залог между приятели до глобален, популярен залог на някои от най-големите събития като финала на Шампионската лига, Оскарите или дори президентските избори в САЩ. Възможностите и залозите са безкрайни! Осъществено от WebRTC на Google, Chancer позволява на потребителите да предават на живо тези събития и да взаимодействат с други залагащи от цял ​​свят.


В основата на платформата е нейният собствен токен, CHANCER. Всички залози се правят и изплащат с токена CHANCER. За редовни потребители има намаления от такси. Освен това Chancer провежда голяма игра с раздаване на награди, където 10 щастливи късметлии могат да спечелят дял от колосалните $100 000 в CHANCER!


Хазартната индустрия беше оценена на над 63 милиарда долара миналата година и се очаква да нарасне до над 150 милиарда долара до 2030 г., Chancer изглежда в добра позиция да се наложи. Възможност за залагане от страна на залагащите е напълно несравнима. Мъдрите инвеститори трябва да закупят CHANCER възможно най-скоро, докато все още е в предварителна продажба, особено с шанса да спечелят наградата. Експертите смятат, че няма ограничесния колко ще нарастне стойността, след като CHANCER стане публична, така че е най-добре да инвестирате рано.


>>> Можете да намерите повече информация, включително как да закупите CHANCER тук <<<


3. AltSignals (ASI) – Интересен знак за AI сигнали

 

Какво представлява AltSignals?

 

AltSignals е един от водещите доставчици на сигнали за търговия на крипто пазара, като е произвел повече от 1500 обаждания за търговия от стартирането на платформата през 2017 г. През годините AltSignals се утвърди като силно доверен източник на висококачествена търговска информация, помагайки на членовете на общността увеличават редовно своята доходност и печелят оценка 4,9/5 на TrustPilot. Неговият екип от експертни търговци и най-модерният инструмент за индикатор за търговия AltAlgo™ постигнаха това.


За да засилят своите сигнали за търговия, AltSignals въвежда инструментариума ActualizeAI, който използва най-добрата AI механика, за да пренесе сигналите за търговия на платформата в ново царство. Наред с тази възможност, AltSignals пуска нов естествен цифров токен, ASI.


ActualizeAI ще управлява своите сигнали чрез предсказуемо моделиране, използвайки алгоритми за машинно обучение и обработка на естествен език (NLP). С помощта на исторически тенденции данните ще бъдат прецизирани и членовете ще могат да правят още повече пари.


ActualizeAI ще бъде достъпен за притежателите на ASI монети след разработването му, докато тези, които закупят 50 000 токена, ще получат доживотен достъп. Това осигурява на притежателите на монети ASI изключителен достъп до някои от най-добрите налични сигнали за търговия, заедно с поскъпването, очаквано в ASI през следващите месеци и години.


В допълнение, притежателите на ASI монети ще получат достъп до Клуба на членовете на AI, предоставяйки допълнителни възможности за печелене на пасивен доход чрез схемата Innovate2Earn, която възнаграждава потребителите за предоставяне на обратна връзка относно функциите в бета фазата на производство, получавайки достъп до най-доходоносната публика и частни събития за предпродажба.


ICO на ASI стартира в началото на март 2023 г. на цена от $0,012. Това ще се повиши през петте етапа на предварителната продажба до евентуална стойност от $0,02274, осигурявайки на най-ранните инвеститори изключителна доходност от 228% по време на ICO. 


>>> Можете да намерите повече информация, включително как да закупите ASI тук <<<


4. Metacade (MCADE) – GameFi ICO изглежда обещаващо

 

Какво представлява Metacade?


Metacade е чисто ново начинание в пространството на GameFi, което има за цел да изгради най-голямата аркада за виртуални игри, базирана на блокчейн (P2E). Това е център на общността, който позволява на феновете на игрите, разработчиците на игри и крипто ентусиастите да излизат и да научават за GameFi.


В допълнение към изживяването на най-ярките и най-добри нови P2E игри, потребителите могат да спечелят награди за социално взаимодействие с общността, споделяне на ревюта на игри и алфа и допринасяне за чатове на живо и подфоруми в стил Reddit.


Общността е ядрото на цялата платформа на Metacade, като нищо не се прави без да се вземат предвид нуждите на онези, които са най-важни, членовете. За тази цел Metacade въвежда различни канали за печалба, които членовете да използват извън традиционната P2E механика, свързана със заглавията на GameFi. Те включват схемата Create2Earn, която стимулира социалните взаимодействия, схемата за залагане на токени под банера Compete2Earn и от Q1 2024, Work2Earn.


Именно свързването с последната от тези инициативи е забележителната функция на Metacade, Metagrants. Чрез програмата Metagrants разработчиците могат да получат крипто финансиране, за да създадат най-добрите, най-вълнуващите нови заглавия изключително за Metacade. Разработчиците могат да подават заявления за нови игри, които желаят да създадат, които се обединяват, преди да отидат в общността на MCADE за гласуване. Най-популярните идеи влизат в производство с подкрепата на крипто финансиране под формата на Metagrant.


Тази схема се захранва с Work2Earn, като предоставя опит на разработчиците, който може да бъде добавен към техните автобиографии и им помага да кандидатстват за редица възможности, налични в борда за работа на Metacade. Освен това Metagrants се захранва с фокусирания върху общността кошер на Metacade, като дава на членовете контрол върху това кои заглавия влизат в производство, като същевременно катапултира платформата на Metacade в челните редици на революцията на GameFi.


>>> Можете да намерите повече информация, включително как да закупите MCADE тук <<<


5. Metablaze (MBLZ) – DeFi / GameFi игра с отворен свят с грандиозен дизайн

 

Какво представлява Metablaze?


Metablaze е друг нов токен на GameFi, който започна своето ICO през май 2022 г., за да събере пари за изграждането на едно от най-грандиозните и амбициозни изживявания в игрите с отворен свят в блокчейн игрите. Играта включва гоблини, изсечени от NFT, и се предлага на два етапа.


Мини играта MetaMinez е ограничена във времето стратегическа игра, в която играчите залагат жетони, за да помогнат за подобряване на съоръженията за копаене в естествената метавселена Galaxia Blue. Вторият етап включва задълбочен и богат двигател за разказване на истории, който предоставя на геймърите и героите във виртуалния свят на Galaxia Blue несравним разказ, предистория и безкрайни възможности за геймърите да продължат играта напред. Крайната цел е Metablaze да се превърне в една от най-големите RPG игри в сферата на базираните на блокчейн игри.


За разлика от повечето заглавия на GameFi, които награждават геймърите в родния токен или стейбълкойн, Metablaze използва други дигитални монети, като биткойн (BTC), Ethereum (ETH) или Solana (SOL), като токени за награда.


За да се уверят бъдещите инвеститори в качеството на техните планове и платформа, екипът се е представил на CertiK за пълна проверка, която е получена успешно. Тази увереност и вълнуващите планове на Metablaze да разтърси сектора на MMORPG блокчейн игрите правят MBLZ вълнуваща ICO компания, която инвеститорите могат да закупят.


6. Artyfact (ARTY) - Метавселена на игри с икономика Play-and-Earn (PAE)

 

Какво представлява Artyfact?


Artyfact е първото гейминг изживяване в метавселената Web3, което съчетава геймплей с AAA качество с богатите възможности за печелене, представени от механиката на GameFi, използвайки новаторски модел играй и печели (PAE). Потребителите на Artyfact, известни като граждани, могат да играят игри с качество AAA, като същевременно печелят родния цифров токен ARTY, който има няколко случая на употреба.


Например потребителите могат да използват своите ARTY награди, за да купуват и търгуват NFT, като аватари, оръжия, парцели за виртуални имоти и други цифрови активи, на онлайн пазара. Потребителите могат също така да се насладят на редица онлайн изживявания, включително посещение на виртуални концерти, изложби на дигитално изкуство и виртуални модни ревюта.


Artyfact ще има няколко режима на игра, включително PAE deathmatches, режими Battle Royale, печелене на ARTY жетони и точки за рейтинг, чрез които се отварят нови функции на играта. В допълнение, гражданите могат да организират възможности за монетизиране на техните парцели с недвижими имоти чрез хостване на виртуални преживявания, на които други граждани да се наслаждават. Платформата има за цел да привлече влиятелни хора и марки към платформата чрез тази възможност, за да им позволи да взаимодействат с феновете си по нов, пионерски начин.


7. ALINK AI (ALINK) – Отворен и децентрализиран пазар за AI услуги


Какво представлява ALINK AI?


ALINK AI е децентрализирана платформа с отворен код, която предоставя достъп до AI услуги чрез блокчейн технология. Мрежата позволява на разработчиците да изброят своите AI продукти и да ги направят свободно достъпни за всеки с онлайн връзка. Наличните услуги варират от най-простия AI алгоритъм до завършени, напълно функциониращи решения от край до край.


Няколко критични компонента работят заедно, за да улеснят тази децентрализирана мрежа от AI услуги, всички базирани на общата цел за създаване на функционална, мащабируема система, която е с отворен код, но същевременно отговаря на регулаторните и законови изисквания.


Родният токен ALINK е средството за обмен на платформата, чрез което потребителите могат да закупят програмата или услугата с активиран AI, която най-добре отговаря на техните нужди. Тези транзакции се извършват на пазара на платформата, който действа като посредник между доставчиците на данни и потребителите, което им позволява да извършват транзакции ефективно, надеждно и сигурно.


8. OptionBlitz (BLX) – Децентрализирана платформа за социална търговия


Какво представлява OptionBlitz?


OptionBlitz е платформа за търговия, изградена върху блокчейн слой-2 на Ethereum с решение за мащабиране Arbitrum, което предоставя на потребителите на OptionBlitz изключително отзивчив потребителски опит. Платформата предлага опции за търговия, специализирани в опции за нулев ден с времена на валидност, вариращи от 10 секунди до 24 часа.


Платформата предлага няколко търговски продукта. Те включват класически опции, цифрови опции и водещия продукт Turbos. Turbos е първият децентрализиран продукт на Turbos, който се появи в света на Web3, комбинирайки силата на сертификати с ливъридж и постоянни суапове. Допълнителните функции за социална търговия, като съобщения на живо, изглежда ще тласнат сектора DeFi напред.


BLX ICO отвори в края на февруари при $0,10 на токен и има мека граница от $1,2 милиона. Оптимиращите инвеститори ще получат гарантиран достъп до безплатни сигнали за търговия на OptionBlitz, след като поискат предлагането на токени след края на ICO, заедно с няколко други ексклузивни функции, които ще им помогнат да вземат печеливши решения за търговия.


9. Vivi (VIVI) – Децентрализирана платформа за споделяне на видео


Какво представлява VIVI?

 

VIVI е чисто нова децентрализирана платформа за създателите на кратко видео съдържание, за да споделят своите творения и да печелят награди. VIVI е една от последните платформи за споделяне на видео съдържание, където зрителите могат да осигурят приходи от времето си онлайн.


За разлика от по-централизирани приложения, като YouTube, който измести фокуса си от кратки видеоклипове към по-дълго съдържание, VIVI се фокусира върху кратки видеоклипове, насочени към привличане на влиятелни лица към платформата. Тяхната целева демографска група е тези, които обичат да публикуват уроци за гримиране или готварство на лесни за консумация парчета с размер на хапка.


Друга критична характеристика на предложението на VIVI е използването на NFT очила, които подобряват зрителското изживяване на потребителите, като същевременно им позволяват да печелят VRV и VIVI токени, докато гледат.


Плановете за VIVI включват пускането на VIVI Sport и VIVI Live Stream, като по този начин разширяват привлекателността на платформата и изграждат допълнителна полезност на родния VIVI токен. Със своята децентрализирана структура, преминаваща към сферата на стрийминг на живо и спортни залагания, VIVI обещава на потребителите справедлива и сигурна среда.


10. ASTL (ASTL) – Инфраструктурен проект, инвестиращ в крипто копаене

 

Какво представлява ASTL?


Стартиран през юни 2022 г. от базираната в Хонг Конг частна компания Astol Advanced limited, всеки продаден ASTL ICO токен набира пари в подкрепа на движението за крипто копаене на фирмата. Притежателите на ASTL токени са стимулирани с обещанието за редовен фиксиран пасивен доход, получен чрез копаене на нови токени за криптовалута.


Astol има разнообразно портфолио от криптовалута, което му помага при компенсиране на пазарните колебания, засягащи различни валути, като свежда загубите до минимум. Всеки ASTL токен се поддържа от определено количество от централно държаната компютърна мощност за копаене на проекта, което означава, че инвеститорите не трябва да наемат или купуват оборудване за копаене. Вместо това те могат да се отпуснат, докато инвестицията им върши тежката работа вместо тях.


Токенът ASTL се рекламира като отлична и достъпна входна точка в крипто копаене за хора, които са нови в света на криптовалутите, тъй като не са необходими предварителни познания за силните и слабите страни на всяка монета.


ASTL ICO предлага три пакета за инвеститори, желаещи да закупят токени, като предварителната продажба продължава до края на декември 2023 г. Трите пакета са леки, класически и богати, вариращи от $100 до $5000. Колкото по-значителна е първоначалната инвестиция, толкова по-голяма е потенциалната възвръщаемост.


11. Moovy (MOIL) – Уникална платформа drive2earn, стартираща ICO през март 2023 г.

 

Какво представлява Moovy?


Moovy е пионерски проект за криптовалута drive2earn, който има за цел да комбинира световете на социалните мрежи и онлайн игрите. Блокчейн технологията и механиката на DeFi и GameFi позволяват на потребителите да карат автомобили от реалния свят и да печелят крипто награди, като същевременно увеличават социалния си кръг.

Уникалната drive2earn инфраструктура позволява на потребителите да печелят MGAS жетони, докато шофират, които могат да бъдат обменени за закупуване на артикули в екосистемата на GameFi или за обмен на фиатна валута. Новите функции в процес на подготовка включват игрални събития като ралита, турнири и златни ралита, които ще предлагат по-доходоносни награди.


Системата за аватар на екосистемата на Moovy ще предложи на потребителите напълно завладяващо изживяване, чрез което те могат да използват уникалните си умения, за да напреднат в играта. Например, като механици, потребителите могат да създават превозни средства по поръчка и да ремонтират съществуващи. Междувременно еколозите ще запазят природните ресурси на платформата, докато изследват екологични нови технологии.


Съвсем ново движение в разработката на GameFi, Moovy се надява, че предстоящото им ICO ще ги постави в челната част на мрежата в изживяванията при шофиране на Web3.


12. ProjectNexus (XOXO) – платформа TradFi, използваща мощта на блокчейн

 

Какво представлява ProjectNexus?


ProjectNexus е чисто нова платформа, целяща да наруши традиционните пазари на недвижими имоти и търговия с акции, като използва силата на блокчейна за децентрализиране и демократизиране на тези предварително избрани конвенционални финансови продукти.


Воден от естествената монета XOXO, ProjectNexus предоставя няколко различни услуги, които биха могли да имат революционно въздействие върху начина, по който инвеститорите изграждат своите TradFi портфейли напред. В допълнение към предоставянето на достъп на потребителите до възможности за недвижими имоти, деривати и крипто инвестиции, Nexus има функция за микрозаем, която предоставя обезпечение на потребители, изпитващи краткосрочен недостиг на паричен поток.


Механиката за генериране на печалби на платформата позволява на потребителите да използват токени за недвижими имоти, крипто и акции от реалния свят по лесен начин, който е достъпен само чрез децентрализираната мрежа. Резултатът може да доведе до отваряне на финансови инвестиции към съвсем нова масова аудитория от хора, за които подобни пакети преди това бяха недостъпни.

 

13. WeSendIt (WSI) – Децентрализирано решение за споделяне и съхранение на файлове

 

Какво представлява WeSendIt?


WeSendIt е нова Web3 услуга, която използва блокчейна, за да предостави децентрализирано споделяне на файлове и опции за съхранение в облак. Новата версия 3.0 на платформата позволява на потребителите да печелят пасивен доход чрез токенизирани награди всеки път, когато използват мрежата за изпращане на данни.


Токенът BEP-20 WSI може да се обменя за различни услуги, включително реклама, мащабируемо съхранение на данни и отстъпки за абонаменти за услуги. Допълнителни награди са достъпни за потребителите чрез препоръки от клиенти към платформата.


WeSendIt е проектиран като евтина, децентрализирана алтернатива на по-скъпите, централизирани решения за споделяне на файлове и съхранение на данни, предлагани от технологични гиганти, включително Amazon, Google и Microsoft. Разчитайки на повече от три десетилетия опит в сектора, WeSendIt е обслужил повече от три милиона клиенти в повече от 150 държави.


С увеличаване на търсенето на децентрализирани решения за споделяне на файлове, ICO на WSI е изключителна възможност за подкрепа на утвърден, доверен доставчик на услуги, докато преминават към Web3.


14. Heroes of Mavia (MAVIA) – P2E платформа за изграждане на битки със силна ICO производителност

 

Какво представлява Heroes of Mavia?


Heroes of Mavia е вълнуваща P2E игрална платформа за изграждане на битки, в която играчите изграждат армия, укрепват бази и се впускат в завладяващи битки играч срещу играч срещу други геймъри, за да превземат вражески бази и да укрепят силата си. Геймърите могат да печелят жетони RUBY като награда за победа и напредък в играта.

RUBY токените могат да се обменят за подобрени оръжия, нови базови укрепления и нови армейски единици, за да се укрепи позицията на всеки потребител преди началото на следващата битка. Функциите на играта включват поточно предаване на битки на живо и инструмент за управление на партньорства, който позволява на потребителите да преговарят за военни съюзи, докато печелят пасивен доход.


Родният токен MAVIA, макар и да не включва обменната валута, е в основата на нарастващото развитие на платформата, включително редовното пускане на нови NFT оръжия и други цифрови активи, което ще увеличи полезността на монетата.


Heroes of Mavia привлече силна фенбаза в социалните медии по време на ICO, като ранните инвеститори се стремят да пожънат наградите, докато платформата се разширява към пускането на своя Free2Play двигател през второто тримесечие на 2023 г.


15. Kryptview (KVT) – Интерактивна децентрализирана платформа за търговия Research2Earn

 

Какво представлява Kryptview?


Пионерската нова платформа Research2Earn на Kryptview има за цел да демократизира производството на търговска информация, като стимулира потребителите да проучват други криптовалути, проекти и токени, преди да споделят информацията със своите партньори в търговията. Наградите се печелят чрез оценяване, анализиране и преглед на нови и утвърдени крипто проекти.


Други възможности за печалба включват възползване от „награди за изследвания“, публикувани от потребители за разузнаване на конкретен актив. Всички премии и награди се публикуват и печелят в родната монета KVT, която е в основата на цялата дейност в екосистемата на Kryptview.


Kryptview има за цел да стане първата платформа, която разчита на генерирани от потребители изследвания, а не на тези, предоставени от крипто експерти, като по този начин изгражда най-голямата в света партньорска общност от крипто търговци. С подкрепата на големи имена в крипто индустрията като The Blox и Matters, ICO предлагането на KVT от 12,5% от общото предлагане на токени предоставя на проницателните инвеститори отлична възможност да извлекат печалби, докато общността расте през следващите месеци и години.

 

Закупуване на ICO и помощ за набиране на парични средства

 

Какво да търсите при първоначално предлагане на монети


Има няколко неща, които трябва да имате предвид при ICO, преди да купите токена. Не забравяйте, че ICO е новороден проект, който често няма подкрепата на установена платформа зад него.


Разгледайте уебсайта и прочетете бялата книга. Това ще помогне да се определи дали целите са изпълними. Знак за увереност може да се намери в проекти, които са представили себе си и своето проектно кодиране на одиторски фирми за блокчейн, като CertiK, които обстойно проучват жизнеспособността на проекта. Това ще включва законността и токеномиката на платформата.


И накрая, вижте дали проектът е изградил партньорства със съществуващи големи предприятия в областта на технологиите, финансите или Web3. Това често е добър знак за това дали начинанието изглежда осъществимо или не.


Как мога да разбера кога са пуснати нови монети?


Няколко водещи уебсайта съдържат календари на предстоящи ICO, помагайки на инвеститорите да изпреварят останалата част от пазара по отношение на пускането на нови вълнуващи монети.


Предимства на първоначалните предложения на монети:


Успешните ICO осигуряват няколко предимства както за нови проекти за криптовалута, така и за инвеститори. Те включват:


· Достъпно финансиране за подкрепа на проекта, докато той се установява

· Достъпът онлайн улеснява инвестирането с по-малко документи в сравнение с други инвестиции

· Осигурява на нови проекти високи нива на ликвидност при стартирането им, намалявайки риска за инвеститорите

· Ниските цени на токени по време на ICO могат да открият потенциално огромни печалби за ранните инвеститори


Недостатъци на първоначалните предлагания на монети:


Други ICO обаче също идват с няколко потенциални червени знамена, за които инвеститорите трябва да знаят. Те включват:


· Криптовалутите са известни като непостоянни цифрови активи. Новите проекти за криптовалута са още по-нестабилни, докато се установяват.

· Поради липса на регулация ICO могат да бъдат измамни.


Свързани често задавани въпроси за крипто

 

Какво представляват криптовалутите?

 

Криптовалутите са виртуален актив под формата на цифрови монети, който използва технология за криптиране от блокчейна за проверка на транзакции чрез набор от сигурни условия, като интелигентни договори, които контролират създаването на нови монети, които съставляват валутата.


Някои криптовалути са децентрализирани и повечето се стремят да бъдат, което означава, че са свободни от контрола на централен център, като банка или правителство.

 

Какво означава ICO?

 

ICO означава първоначално предлагане на монети. Често известно като предварителна продажба, ICO е популярен метод, използван от стартиращи блокчейн компании за набиране на пари, преди монетата да бъде публикувана публично на крипто борси.


Определен брой токени се предлагат на частни инвеститори на фиксирана цена с отстъпка. Тези потенциални инвеститори са възнаградени с по-висока потенциална възвръщаемост, когато монетата стане публична.

 

Незаконни ли са ICO?

 

Макар и до голяма степен нерегулирани, първоначалните предложения за монети са напълно законни. Всички ICO обаче трябва да преминат теста Howey, както е определено от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), за да се определи дали ICO е инвестиционен инструмент.


Добра инвестиция ли е ICO монетата?

 

ICO кампания може да бъде един от най-доходоносните начини за инвестиране на пари, благодарение на възможността да закупувате токени на ниска цена в замяна на потенциално отлична възвръщаемост.


Съществува обаче високо ниво на риск, свързано с ICO, тъй като те понякога имат малко подкрепа от текущ проект зад тях.


Къде мога да закупя ICO крипто?

 

Най-добрият начин да закупите ICO крипто е като се регистрирате за ICO през уебсайта на монетата и след това използвате съответната валута, често биткойн (BTC) или етер (ETH), в портфейли за криптовалута, за да резервирате нови токени в предварителната продажба.


Кои се считат за първите 2 ICO през 2023 г.?

 

Няколко вълнуващи ICO са достъпни за опитния инвеститор през 2023 г., като CHANCER токенът а на Chancer ще бъде най-добрата опция за ICO, която да стане голяма тази година. Другият е монетат Shiba Memu SHMU. DYOR, защото много експерти съветват да не пропускате този.


Каква е основната разлика между ICO и IPO?

 

Основната разлика между ICO и първоначалното публично предлагане (IPO) е, че ICO е събитие за предварителна продажба, отворено за избрана група частни инвеститори. За разлика от това, първоначалното публично предлагане е възможност за набиране на средства пред продажба, достъпна за обществеността.


Какво се случва със средствата на ICO?

 

Парите, събрани от ICO, се запазват, докато проектът достигне целите си за финансиране, в който момент средствата се освобождават и инвеститорите изискват своите токени. Средствата се връщат на инвеститорите, ако ICO проектите не съберат пари, за да постигнат целта си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3892 |08.08.2023 Мирише на лято! Дим да ни няма в най-добрите курорти - на златния пясък или глътка въздух в планината . 1| 5227 |25.07.2023 Как да изберем най-добрите ресторанти на морето? . 0| 3834 |13.05.2023 Най-добрите стратегии при игра на 40 Super Hot онлайн . 0| 5253 |25.03.2023 SILENTBET класира ТОП 5 на най-добрите казина в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads