Реклама / Ads
1| 5288 |13.06.2018 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Пампорово в трескава подготовка за сезон Лято 2018

.
Много приятни изненади за туристите обещават от курорта за новия сезон
 

Лифтовете ще започнат работа на 16-ти юни, за най-нетърпеливите колоездачи и гости на Пампорово, а  само седмица по-късно в курорта ще се проведе едно от най-големите велосъбития в България и региона – зрелищния „Пампорово БайкФест 2018“!

 

От тази година в курорта стартира мащабна програма за подпомагане развитието на летния планински туризъм, като се създават множество новости и подобрения към съществуващата инфраструктура с цел привличането на все повече туристи през лятото.

 

На 16-ти юни с пускането на лифтовете в курорта ще отвори врати за шеста поредна година ВелопаркПампорово, който през годините успя да се докаже като най-големия и разнообразен парк за планинско колоездене на Балканите – предпочитана дестинация на множество българи и колоездачи от цяла Европа.

 

От 21 до 24 юни ще се проведе четвъртото поредно издание на Пампорово БайкФест.

По традиция по време на фестивала се организират множество различни събития, сред които тази година има състезание по спускане от клас 1 на Международния Колоездачен Съюз, детско състезание, Държавен шампионат по форкрос, както и третия кръг от Балканската Даунхил Купа.

 

Една от основните цели на Пампорово АД за тази година е създаването на нов, работещ туристически център в курорта, който да посреща гостите на входа на Пампорово и да им помага да имат възможно най-приятен и ползотворен престой. Освен всякаква необходима информация, в центъра,гостите на курорта ще могат да се възползват и от широк набор от най-различни екскурзии, услуги и всякакви активности, които се предлагат в района.

 

 

Повече за официалното откриване на сезона и новия туристически център очаквайте съвсем скоро, а за всякаква нужна информация за курорта посетете www.pamporovo.me

 

 

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4731 |21.05.2018 На 2 юни започва кампанията „Да почистим Пампорово заедно“ . 0| 6159 |27.03.2018 Колоездачи превзеха снежните писти на Пампорово за осма поредна година . 0| 7256 |22.03.2018 Ски сезонът в Пампорово продължава до Великден . 2| 6374 |01.03.2018 С масово ски спускане с трибагреници и народни носии ще бъде отбелязан Националния празник в Пампорово

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads