Реклама / Ads
0| 3021 |23.02.2024 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Пет идеи за подарък на любимата за Свети Валентин и след това....

.
Свети Валентин е на прага и вероятно вече се чудите как да изненадате любимата си жена, така че хем да се зарадва, че сте се сетили за празника, хем да хареса подаръка, който сте избрали специално за нея. Може би миналата година сте купили хубав букет червени рози, но тази година искате да сте по-оригинален? В такъв случай можете да се възползвате от някоя от следните 5 идеи:
 

Плюшено мече за Свети Валентин

 

Ако смятате, че любимата на всички деца плюшена играчка би могла да зарадва единствено тях, грешите, защото все повече момичета и дами предпочитат да получат такъв траен подарък за деня на влюбените. Плюшеното мече е любим подарък на малки и големи, така че не се страхувайте да подарите на любимата си тази плюшена играчка. Тя ще бъде очарована от едно симпатично малко или голямо мече, което държи сърце в ръцете си – символ на вашата любов!

 

Торта за Свети Валентин

 

Ако любимата ви би се зарадвала повече на вкусна и сладка почерпка за двама, можете да ѝ подарите специално някоя от различните видове торти със сърце Романтика, предлагана във Фантактико. Нещо повече, в момента тези торти се предлагат с 26% намаление, така че определено не са за изпускане!

 

Бонбони сърце Roshen

 

Тези бонбони станаха особено популярни в последните години, а формата на кутията ги прави идеален подарък за празника на влюбените. Дори и да ви се струва малко да купите само това като подарък, тези бонбони могат успешно да са част от подаръка за любимата, с който да я изненадате.

 

Магическа чаша с ваша снимка

 

Какъв по-хубав подарък от такъв, който постоянно ще напомня на другия за вашата любов?! Ако се чудите какво вълшебно може да има в тази чаша, тя изглежда съвсем обикновена на пръв поглед, но при наливането на гореща течност в нея, като чай, какао или кафе, по повърхността ѝ се появява вашата обща снимка с послание. Когато изстине, чашата отново скрива снимката.

 

Луксозно плюшено мече роза

 

Розите във форма на мече се считат за новата класика, така че биха могли да бъдат отличен подарък за Свети Валентин, ако още не сте подарявали такъв на любимата си. Мечето е също отличен начин да покажете любовта си към дамата на сърцето си, както и да ѝ предложите следващата стъпка – годеж или дори брак.

 

И така, няма нужда да се боите от предстоящия празник, нито пък да се чувствате неуверени при срещата с любимата, тъй като вече имате 5 страхотни идеи как да я изненадате. При избора на подходящия подарък се водете от нейните вкусове и предпочитания, тъй като вече знаете много неща за нея. И най-важното – каквото и да ѝ подарите за този Свети Валентин, за нея най-важното ще бъде, че я цените, че сте се сетили да ѝ купите подарък и че вашата любовта към нея е все така силна.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4027 |22.02.2024 Kак да се подготвиш финансово преди да напуснеш работа? . 6| 6003 |21.02.2024 Френски фирми в България страдат от липса на работници, внасят си от Франция . 0| 3660 |21.02.2024 Възможностите за бизнеса в дигиталното пространство . 10| 8114 |20.02.2024 България вече има терминал за прием на втечнен газ!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads