Реклама / Ads
0| 5919 |29.09.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За пореден път в България идва един от най-добрите специалисти по ринопластика д-р Алпер Аксакал – на 07.10.2023 г. в София

.
Пластичният хирург д-р Ибрахим Алпер Аксакал ще проведе напълно БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти, които имат необходимост от пластична, реконструктивна и естетична хирургия на 07.10.2023 г.  в София. Той гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-новите и модерни иновации и технологии в медицината.
 

Д-р Ибрахим Аксакал е сред водещите специалисти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия в Турция. Рейтингът му в страната е 4.7 от 5 точки.

 

Кой е д-р Ибрахим Алпер Аксакал?

 

Д-р Ибрахим Аксакал е роден в Трабзон през 1985г. Образованието си завършва в медицинския факултет на Истанбулския университет през 2009г., в Катедрата по пластична и реконструктивна хирургия. След това специализира в Университет Ondokuz Mayıs, като завършва през 2015г.  Работният му опит започва в учебната и изследователска болница Самсун през 2015г., където работи 2 години. Следващите две години работи в болница Медикъл Парк Гебзе. През 2019 г. започва работа в частната клиника Аджибадем Акася.

 

Зад гърба си има над 2000 операции, като е най-търсен за ринопластика, оформяне на тялото и липосукция, естетика на гърдите и лицето. Има множество международни публикации и изследвания.

 

Клинични сфери на д-р Алпер Аксакал:

 

- Ринопластика

- Естетика на гърдите

- Естетика на лицето

- Оформяне на тялото и липосукция

- Трансплантация на коса

 

При посещението си в България д-р Алпер Аксакал ще донесе специална камера и програма за ринопластика, за да демонстрира, по време на безплатните консултации, как би изглеждал пациента след операцията.

 

„Целта на симулацията е да се срещнем с нашия пациент в общата ни идея. За успеха на операцията е много важно желанията на нашия пациент и хирургичните процедури да отговарят на общите ни цели. С помощта на стимулацията зеадно с пациента определяме ясно целта, към която се стремим.“

 

Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с д-р Алпер Аксакал?

 

- Специалистът има опит и може да предостави за Вас алтернативно обяснение за Вашите здравословни проблеми

- Специалистът може да Ви предложи различен план за лечение.

- Специалистът може да предложи лечение, когато за Вашето заболяване е констатирано, че няма такова

- Специалистът ще Ви предложи информиран избор, относно Вашето заболяването .

- Специалистът ще Ви разясни възможните, рискове и ползи от лечението

- Специалистът ще отговори на всичките въпроси , относно Вашето заболяване.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Алпер Аксакал на 07.10.2023 г. в София, трябва да си запишат час предварително на:

 

- телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879977402 и  0879977401

- да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg

 

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 11085 |28.09.2023 Собственик на бензиностанция обясни, кога литър бензин може да струва 3 лева . 0| 7497 |28.09.2023 NEXT BASKET – платформа за изграждане на онлайн магазини от ново поколение . 2| 4088 |27.09.2023 Пампорово отново стартира предварителна продажба на лифт карти “Select” със старата промоционална цена от преди два сезона от 75 лева за възрастен на ден . 5| 4453 |26.09.2023 Икономистът Георги Вулджев: Датата 1 януари 2025 г. за влизане в еврозоната е напълно пожелателна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads