Реклама / Ads
1| 5075 |23.12.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Предимства на почивките, избрани с туроператор

.
Всеки обича почивките. Времето, в което се откъсвате от ежедневието, за да се отдадете на пълен релакс. Дали е на море, под парещите слънчеви лъчи, или в планината, в някоя уютна вила, това е въпрос на лични предпочитания.
 

Как най-лесно да организирате почивката си?


Само като се замислите колко хубави дни ви очакват на брега на морето или сред красивата природа в планината, душата ви започва да се изпълва с очакване за това. В следващия момент в главата нахлуват и мислите, свързани с организирането на всичко това. Колко ли време трябва да прекарате пред компютъра, за да проучите всичко, което ви предлагат хотелите. Най-добрият начин да си спестите главоболието, е да се доверите на туроператор, който има своите готови предложения. Лесно и практично – от вас се иска единствено да изберете подходящата дестинация и времето за вашата почивка. 


Туроператор

 

Какви са предимствата на туроператора?


Това е агенция, чиято дейност е свързана с предоставянето на туристически услуги. След като видите какви са преимуществата да използвате услугите на туроператорите, сами ще се убедите колко време ще ви бъде спестено. Сред тях са:

 

- няма да ви се налага дълго да проучваме дестинации и хотели – агенцията има готови пакети от услуги, между които да изберете най-подходящото за вас и вашето семейство;

 

- може да избирате пакет с включено изхранване или без – различните пакети са имат различни предложения, от които вие да направим избор, който ще отговаря на вашите планове. Дали ще предпочетете целодневно изхранване, или само с включени закуска и вечеря? Има и опцията “ол инклузив”, която е предпочитана от семейства с малки деца;

 

- туроператорът е помислил и за транспорта вместо вас – предоставя възможността да изберете дали да пътуваме със самолет или с автобус. Ако сте избрали въздушното пътуване, в повечето случаи в пакетната цена е включен трансфер от летището до хотела. Винаги са упоменати местата за тръгване – обикновено става от големите градове на страната, като София, Варна, Пловдив и други;

 

- туроператорските предложения са удобни и изгодни и откъм начин на заплащане – можете да разделите сумата на два пъти под формата на капаро при резервацията и остатъка да преведете непосредствено преди пътуването. В повечето случаи в цената са включени всички такси и застраховки;

 

- в голяма част от офертите има организирани екскурзии до екзотични места или до природни и исторически забележителности в близост до мястото ви на настаняване. Необходимо е само предварително да заявите, че имате желание за посещение на конкретните обекти. В повечето случаи билетите не са включени в цената. 


Разнообразието от дестинации и оферти, които ви предлагат туроператорите със сигурност би затруднило вашия избор. Избирайки този начин на пътуване обаче ще ви спести времето по организирането и ще ви предложи страхотни преживявания и пълен релакс – всичко онова, което заслужавате.

 

Разнообразие от варианти за почивки


В зависимост от целта на пътуването ще намерите голямо разнообразие от туристически дейности. А идеите за вашето пътуване могат да бъдат най-различни – пътуване, свързано с бизнеса ви, опознавателна екскурзия или семейна почивка.  Може да избирате между дестинации в България или в чужбина. Туроператорите са се погрижили, за да задоволят всички ваши желания.

 

Ако искаме да отидете някъде с половинката си и да избегнете шумотевицата, екскурзиите за двама на някое екзотично и романтично място напълно ще покрият очакванията ви за тишина и спокойствие.

 

Груповите екскурзии, които ви се предоставят, имат за цел разглеждането на природни и исторически забележителности по избрани от туроператора маршрут и по тази причина винаги са с подсигурен водач. По време на пътуването той ще ви разкаже за историята на всички места, които посещавате, ще ви окаже съдействие при настаняване в хотелите, а също и когато се нуждаете от преводач.

 

За тези от нас, които искат напълно да се откъснат от реалността, круизите са идеалното решение. Времето, прекарано в пътешествия из моретата, ще ни позволи да се освободите напълно от ежедневието си. 

 

Къде да посрещнете празниците?


Туроператорите имат и своите празнични предложения, които са изгодни за всеки, който иска да изкара една запомняща се Коледа или Нова година в България или на някое екзотично място. На дамите ще бъде спестено цялото онова време, което ще им отнеме приготвянето и украсяването на празничната трапеза. Всичко това ще бъде извършено от персонала на хотела, а нежните половинки ще се почувстват като принцесите на вечерта. Най-предпочитана си остава Сърбия, която е известна с големите и обилни софри. Не по-назад се нареждат Гърция и Турция. Все по-избирани са далечните дестинации като Дубай, Мароко, Йордания. А защо не Коледа на Малдивите? 

 

За да се насладите на една приятна екскурзия или почивка, е добре да оставите всичко в ръцете на професионалистите, които с удоволствие ще се погрижат за вас и вашето настроение.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5272 |22.12.2021 Какво представляват билковите тинктури . 8| 6958 |21.12.2021 Няма лабаво: Мобилни оператори вдигат цените на услугите заради инфлацията . 1| 4684 |21.12.2021 Съветник на министър Проданов: Българският туризъм е на дъното . 0| 8153 |21.12.2021 АФП: Ердоган докара в Одрин тълпи от български купувачи, но турците изнемогват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads