Реклама / Ads
46| 15401 |23.01.2024 ГЛАСЪТ

Разбити сърца: Масово самоубийство на родни путинисти заради кремълския Чичо Джим? Амин

.
Чичо Вова пред своя "шедьовър" в жълто и синьо...
Положението наистина е много сериозно. Задава се масово самоубийство на български путинисти. И това не е фалшива новина, манипулация или дезинформация. Драмата е съвсем реална.
 

Става дума за синдрома „болен лидер“. Той е открит от учени при китовете и ги тласка да се самоубиват на брега. Хипотезата се изгражда през 2005 г.: когато доминантния член на групата загуби ориентация или заболее, той може да стане причина за смъртта на стотици свои последователи. Това обяснява масовото самоубийство на китове. Морските бозайници имат ехолокационни апарати, чрез които се ориентират. Ако на водача му се увреди апарата, той губи ориентация и се насочва към смъртоносните плитчини и брегове. Тогава се задейства груповия рефлекс и следва фатален край.


.
Ван Гог - "Автопортрет" в жълто и синьо...

 

Подобен синдром е установен и при хората. През ноември 1978 г. над 900 души, от които около 200 деца, са открити мъртви в изкуствено създаденото селище Джоунстаун, в джунглите на Гвиана. Мястото е наричано „Народният храм“, защото там проповедникът Джим Джоунс е събирал свои последователи. Те вярвали, че любимият водач ще създаде нов тип социална държава, в която всички хора, ще живея щастливо. Нещо като „Руский мир“ на Владимир Путин - кремълският Чичо Вова.

В злощастната 1978-а 913 души поглъщат питие, подправено с цианид в картонени чаши. След 5 минути всички били мъртви. Преди да се самоубие Чичо Джим написва, че това е "Революционно самоубийство". С това словосъчетание промивал мозъците на вярващите на лъжите му.


.
Картина от "синия период" на Пикасо...

 

Днес няма чаши с отрова, но има война срещу Украйна, в която хиляди гинат заради болния лидер Чичо Вова...

 

Какво се случи у нас преди денонощие. Родни патриоти-путинисти откриха малко момче със жълто-син пуловер на корица на книга със стихове на Вазов - и стана страшно. Реакцията им бе като на бик, видял червения плащ, размахван от матадора. Изляха се вой и закани - мътен Ниагарски водопад. Само дето йерихонските тръби на кремълската пропаганда у нас не обърнали внимание, че книжката е отпреди 17-18 години. Но какво значат някакви си години, когато има чудесен повод за атака и "спасяване" на Дядо Вазов от "мръсните ръчички" на жълтопаветниците.

 

Под  ножа съвсем скоро ще паднат и известни художници, имали неблагоразумието да ползват кобалтово синьото и кадмиево жълтото, да речем. В „черния списък“ видно място ще заемат Винсент Вилем ван Гог, Пабло Пикасо и Салвадор Дали. И ренесансови майстори ще се наредят до тях...

 

Страшното обаче е на друг адрес – самият Кремъл. Защото се оказва, че Чичо Вова лично е сътворил картина изцяло в жълто и синьо. И не само това, но произведението е обявено за гениално и продадено на търг в Санкт Петербург за 1 милион долара. Ами сега?


.
И Салвадор Дали се изкушавал от двата "лоши" цвята...

 

Шокираните путинофилчета са замаяни от този неочакван факт. Не могат да скочат на Великия кормчия, защото ще им ядат гащите бой. Не върви да го обяват и за "болен лидер", който е изгубил ориентация, защото също ще боли. Остава им вариантът "Революционно самоубийство". Практично и предано.

 

Положението е драматично, извън всяко съмнение. Медицината, и науката като цяло, са безсилни да спрат масово самойбийство от този тип. Защото не е открито хапче или хранителна добавка срещу "болестта на посредствеността", както я нарича Иван Хаджийски. „…Която (завистта) е превърнала почти всяка уста в стискало, което дъвче злъчка и пръска“. Завистта измъчва до смърт вернопутиновците - завистта към свободните хора.

 

Започнат ли цветове да разбиват сърцата им - очаквайте непоправимото… Амин.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 70| 20512 |21.01.2024 От БНТ се лее мътилка: След българската история, Костадинов ампутира и френската, Любенов в шок . 29| 15328 |19.01.2024 Клоунада: План за разстрела на Трактора под мивката на Божков ли са очаквали да намерят МВР и прокуратурата? Не е истина . 41| 15898 |17.01.2024 Ще се срамувате един ден заради Альоша, който стърчи като ... над Вавилонската кула и Хеопсовата пирамида . 18| 7550 |09.01.2024 Борисов: ГЕРБ е гласът на хората. Ако това беше вярно, къде щяха да са той и Фандъкова сега?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads