Реклама / Ads
16| 10423 |18.03.2024 ГЛАСЪТ

Семеен оргазъм в България след преизбирането на Путин. Хиляди мъртви, но Жить стало веселее, а копейки?

.
Ето го...
От Кремъл заявиха още в неделя вечерта, че огромният процент от гласувалите за Владимир Путин е исторически резултат. Напомниха също, че той най-вероятно ще подобри рекорда на Йосиф Сталин за най-дълго управлявал държавен глава.
 

Путин е на път да подобри и друг рекорд на Коба – за най-много репресирани и избити руски граждани. Според историци става дума за около 40 милиона, но писателят, герой от ВСВ и лагерник в ГУЛАГ, Солженицин жертвите са 60 милиона.

 

Новият/стар девиз на кагебееца начело на Русия е: Жить стало лучше, жить стало веселее! Думи на Сталин, произнесени пред националното съвещание на работниците и работничките през 1935 г. Представете си що за твърдение е било това, когато именно тази година е една от най-черните. по време на сталинските репресии. Човешкото въображение е безсилно пред подобен цинизъм!

От две години Путин се е устремил и към подобрение на рекорда на Хитлер, който започна война, която завърши през 1945 г. с около 85 млн загинали. С ядреното оръжие, с което днес ни плаши „Касапина от Кремъл“, Хитлер със сигурност ще се прости с „рекорда“…





Пред своя предизборен щаб новият/стар президент заяви веднага след вота: Резултатите от изборите са израз на доверието от страна на руските граждани и надеждата им, че правим всичко, както сме го планирали.

 

Невероятно признание, ще признаете: „както сме го планирали“.

 

Според някои първи изчисления болшинството от медиите в РФ са „предрекли“, че победата на Путин ще е „между 85-88%“.

 

Какво означават тези избори за обикновените руснаци? Според „планирания“ възход, обещан от господаря на Кремъл през следващите месеци ще загинат поне още 100 000 руснаци на фронта в Украйна. Със сигурност петилетният план за ликвидиране на „враговете на нацията“, ще бъде изпълнен само за 8 месеца. Темпото, с което бяха отстранени – по всякакъв начин, - всички опоненти на Путин за изборите подкрепя това очакване…

 

По критерия за „най-дълго управлявал“ Путин се съревновава с диктаторите, властвали в Камерун, Судан, Иран, Северна Корея, Зимбабве, Куба, Екваториална Гвинея, Беларус и Чад. Престижна компания, ще се съгласите.

 

Да речем, че в Русия много майки и съпруги на загинали са гласували за Путин, защото им подарява кожено палто като равностойна компенсация за тежката загуба. Ако двама братя са загинали – компенсацията е бяла Лада.

 

За Путин са гласували и мъжете в страната между 18 и 60 години, които с неистово желание очакват повиквателни, за да се включат в украинската касапница. Именно Путин няколко пъти заяви, че всички, които дават живота си в „специалната военна операция“ ще бъдат считани за герои. Трупове, но герои! Руският патриарх Кирил (по линия на КГБ полк. Гундяев, уличен в контрабанда на цигари и алкохол за стотици милиони долара) на свой ред обеща, че Господ ще опрости греховете на всички, положили кости във войната на Путин срещу украинците.






Как се отразява готината изборна победа на Путин в България, това е друг много важен въпрос. Отговорът е доста лесен: всички путинисти – платени и по душа – са получили оргазъм. Не знам дали това се отнася и за някои от защитничките на МОЧА, наборки на цар Ивайло, но това е по специалността на сексофила Наталия Кобилкина…

 

В дива радост са изпаднали и майки, чиито синове учат, работят и живеят в омразния, джендърски „колективен Запад“, но родителите си дават сметка, че бъдещето е „русский мир“, когато вместо с долари и евро, светът ще търгува и купува с рубли.

 

Познавам хора, които твърдят, че Путин е прав да избива украинци. Щото така. Дори не са чели акад. Анатоли Фоменко, който написа, че България никога не е съществувала и затова не е имало османско владичество, нито двойно освобождение. А не е имало руско и съветско освобождение, защото руската империя е най-древна на земята и всички, в това число и българите, са били част от нея. Путин награди този академик от Руската академия на науките с държавен орден за принос в историческата наука, макар да е математик по диплома…

 

И без бълнуванията на олигофренясалия Фоменко, отричащ древния Рим и древна Елада, нашите мъжки и женски путинци са ликували вечерта на 17 март. „Вождът на прогресивното човечество“, „новият баща на народите“, "Великият кормчия“ Владимир Владимирович ще продължи да ги води към „новия световен ред“ и ще навре в миша дупка и в кучи гъз всички скапани демократи и лигави либерали. Здрава ръка и железен ред.






Ей такива чувства са вълнували българите с путински сърца. И пак ще ни убеждават, че Западът е нападнал Русия, че Путин спасява света от натовската агресия, пак той ще защити хората по света, в частност българите, от самолетите, които ни пръскат с отрова, от тайното ни чипиране, от изкуствения интелект и ще ни лекува от всички болести с мехлеми, създадени от секретни лаборатории специално за съветските космонавти и комунистическия елит. Ей такива благини и розови облаци се задават.

 

Руски медии не пропуснаха да обявят тържествено, че Леля Ванга е предсказала победата на Путин на последните избори, както и че той ще владее света. Който не вярва, да пита Нешка Робева. След вота имаме „семеен оргазъм“, изпитан в определени кръгчета в България. Когато сатрапа в Москва поеме ръководството на целия свят, ще имаме „всемирен оргазъм“, какъвто вече е бил преживян през 2012 г. по време на земното слънцестоене… Тогава, пак Ванга, според руски "експерти" била предсказала края на света.

 

И да не забравя: Изборът на Путин в голяма степен гарантира избирането на митрополит Николай за български патриарх и дясна ръка на полк. Гундяев, по съвместителство и глава на РПЦ.

 

Две бутилки руско „Игристое“ за трета маса, където са насядали копейкиновците. Същата поръчка, плюс купа с чер хайвер, за масата на … сещате се кои негодяи са се разположили там...

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 14435 |17.03.2024 Манол Глишев: Каква е Дърева на Вселенския патриарх? . 5| 11255 |14.03.2024 Манол Глишев: Българската православна Църква: избори три в едно . 19| 10634 |13.03.2024 Платената подлост: Плъховете на Путин у нас плуват към потъващия кораб . 11| 12924 |12.03.2024 Манол Глишев: (Само)заблудата води към война

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads