Реклама / Ads
5| 20625 |03.08.2010 АРТ ДЖУНГЛА

Ирен Кривошиева с 5 брака, след всяко влюбване

.
Ирен Кривошиева
Звездата на БГ киното от 80-те години Ирен Кривошиева долетя от САЩ, за да се снима в новия сериал на БНТ. В интервю пред столичен всекидневник звездата от “Хотел Централ” разкрива, че е била семейна всеки път по малко време.
 

“Много обичам да се женя. Като се влюбя, и се женя. Веско Бранев, режисьорът на "Хотел "Централ", който ми е близък приятел, на последната ми сватба ми пошушна: „Знаеш ли, тази роля много ти отива!"

Въпреки богатия си опит в браковете Кривошиева твърди, че не може да напише книга със съвети за бъдещи съпрузи, защото връзките й са били емоционални.

“Мога да съветвам как да се ожениш, но след това става сложно. В Америка разводите са сложни. Първата част на книгата трябва да е: "Как да си намериш богат съпруг". А моите мъже не са били богати. В началото съм много влюбена, а след това моето велико чувство си отива”.

Актрисата разказва, че по време на снимките на филма за БНТ един човек и казал: "Видях мъжа ти." А тя се обърнала и го попитала: "Кой от всичките?" А той се смутил.

Ирен Кривошиева споделя още, че при последното си завръщане, заварила София много мръсна. “В България навсякъде е много мръсно. До блока в Зона Б5, където живея, има градинка, която също е мръсна. Един ден тръгнах и събрах всички боклуци в нея. Измих асансьора на входа, измих пейките в градинката. Всички ме гледаха и сигурно си мислеха, че съм откачила. На другия ден от блоковете излязоха хора и започнаха да чистят - кошчетата с отпадъци, боклука в шахтата под асансьора, да подстригват тревата и храстите. Всичко е примерът.

Един човек, който е преминал през повечето страни в Европа, трябва да има прчина да остане в България - заради тишината, спокойствието или природата”, казва звездата.

Тя признава, че си пада по политиката и е от Демократическата партия. “Много харесвам Обама. По времето на Буш бях поканена на вечеря с него като представителка на жените с дребен бизнес. Почувствах се горда. Обаче като наближи уречената дата, с писмо ми напомниха, че не съм превела 5 000 долара за поканата.

Аз се обадих, че това е голяма сума, която би разорила жената с дребен бизнес.Те свалиха на 3000, а след това започнаха да се пазарят и стигнаха до 500. Видя ми се непочтено и въобще се отказах”, спомня си Ирен.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5692 |02.08.2010 Родопчани си искат театъра, канят Рашидов на диспут . 0| 8749 |02.08.2010 Бог Нептун и Тони Димитрова откриха Седмицата на морето . 5| 6248 |01.08.2010 Хиляди аплодират Гого от "Тоника" в Бургас . 9| 38691 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads