Реклама / Ads
0| 3851 |17.01.2023 АРТ ДЖУНГЛА

Писателите Христо Карастоянов и Ина Вълчанова оглавяват писателския клас в Академия “Заешка Дупка“

.
"Заешката дупка" - единственото по рода си място за професионално извънуниверситетско обучение по творческо писане, набира курсисти за новообявените си курсове по Проза, Поезия и Терапевтично писане. Както винаги лекторите, които са избрали организаторите са сред златните имена в българската ни литература. 
 

Класът по Проза ще се оглави от писателката Ина Вълчанова (носителка на Европейска награда за литература“) и от писателя Христо Карастоянов (носител на литературна награда „Елиас Канети“ и „Хеликон“). Класът по поезия поемат поетите Калин Терзийски (Европейска награда за литература) и поета Азиз Назми Шакир (преподавател във Факултета по изкуствo и социални науки и Езиково училище на Университета „Сабанджъ” (Истанбул) и НБУ, България).


Курсът по Терапевтично писане ще се води от терапевтката Станислава Ивкова, която ще помага на участниците в него да се докоснат до неизследваните дълбини в себе си, да отблокират творческата енергия в себе си и да имат по-добра връзка със себе си.


След завършването на писателските курсове всеки курсист ще получи възможност да работи с един от своите ментори върху свой ръкопис, който след редакция ще може да предложи за издаване.


Издадените курсисти на Академията и успехите им в литературни конкурси и фестивали сами говорят  за възможностите и знанията които Академията дава на пишещите хора.

Тя не е просто Академия ,тя е кауза, от която нейната основателка Рене Карабаш (Ирена Иванова) не се отказва и постоянно надгражда като формат и избор на преподаватели.


Ако си стигнал до края на този текст, значи е време сериозно да се замислиш дали да не изпратиш текстовете си на „Заешката дупка“ и да си дадеш сметка, че човек се чувства жив там, където сърцето му бие най-силно…

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4329 |02.12.2021 Камъкът, смисъла и времето: Екзистенциално бижу на Борис Христов и Милко Божков дебне от стените на Софийската градска галерия . 0| 4336 |17.10.2021 Режисьорът Ивайло Христов: Ще имаме филм на Оскарите, когато имаме пари . 0| 3896 |21.09.2021 ”Мътната река на надеждата” - втора книга на журналиста Георги Христов . 1| 6642 |18.10.2019 Какво снимат заедно Калин Врачански, Асен Блатечки и Христо Мутафчиев?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads