Реклама / Ads
7| 10958 |07.10.2013 АРТ ДЖУНГЛА

Звездите в "Музикална академия" тотално изтрещяха

.
Петя Буюклиева зареди сълзи в истерия, а любимецът на тийнейджърите Дичо оплю най-напред ритонеца Здравко, а после и менторката си Мариана. Любен също не остана длъжен на "Ритон".
 

Ние имаме сърца, не сме идиоти, разплака се Петя Буюклиева в "Музикална академия". "Оставете ме на мира, бе. Ей такъв да ми беше гъзът, щяхте да го изядете. Ще ви съдя до дупка, ако някой от нашите пукне", развика се певицата на другите участници в шоуто.

"Свекърва ми плаче, баща ми плаче. Оставете ме на мира, има и други изпълнители, не съм само аз", продължи да реди "жената на всички времена". И непрекъснато подпитваше мъжа си Тони какво е гледал по телевизията и какво са давали.

Дичо се развихри в "Музикална академия" и ги подкара наред, като започна със своя ментор Мариана Попова. Тя влезе при участниците в шоуто и се опита да убеди Дичо да не подкрепя Любен. "Не може да пее. Не го подкрепяй. Много е гаден, ще мине през теб като валяк", шепнеше Мариана на приятеля си, който не се сдържа и право в очите й каза: "Ти си проста п*тка!" Дичо обясни, защо подкрепя Любо. "Знае перфектен английски, тук е "Музикална академия", не трябва да пее перфектно", коментира устатият певец. "А ти не ми казвай какво да правя, какво знаеш ти. Гледай си живота, не се бъркай в моя. Даже ми е тъпо да си говоря с теб, не си запозната. Ти си много проста жена. Теб те вълнуват некви глупости, защото си невежа", продължи тирадата си Дичо. Мариана все пак отсече: "Какъв е тоя Любчо, не се излагай! Яд ме е, че подкрепяш някакъв, който не е талантлив".

Преди да нападне Мариана Попова, той оплю и Здравко от "Ритон", който е в журито и на няколко пъти отряза жестоко любимеца му Любо. "Тоя не е еб*л скоро, затова е толкова напрегнат. Само вика "това не е ла, а си", не го знам какъв е. Той, ако знае Любо какъв английски знае, ще му подхвърля някакъв текст да го видя", беснееше Дичо.

Любо обясни, че негов колега от университета е пътувал с "Ритон" и му е казал за Здравко. "Не ги знам тия "Ритон", нито съм ги слушал. Ще го видим тоя с розовата папионка", изкоментира кандидатът за кариера на сцената. "Въобще не ги слушам тия, да не съм луд", заприглася му Дичо.

Любо побесня след последното си изпълнение на сцената, което изпя брутално фалшиво. После той влезе вътре и започна да чупи и да псува наред, като се скара и с най-добрата си приятелка в Къщата Прея.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7644 |15.05.2012 Стартира "Завеса под звездите" в Пловдив . 17| 5657 |31.08.2010 Орден на заслугите спасява пенсиите на звездите . 0| 5894 |03.09.2009 Киноклуб под звездите събира тълпи от зрители

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads