Реклама / Ads
0| 3508 |10.04.2024 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

15-годишната Серафина на Бен Афлек и Дженифър Гарнър вече е Фин

.
Фин Афлек Източник: Facebook
15-годишното дете на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, което преди се казваше Серафина Роуз, се появи за първи път с новото си име Фин.
 

Тийнейджърът носеше черен костюм и беше с подстригана коса, докато говореше на панихидата на дядо си миналия уикенд. Фин прочете библейски стих на събралите се участници в обединената методистка църква "Христос" в Чарлстън, Западна Вирджиния, в събота, след като се представи с новото си име.


Погребението на бащата на Дженифър - Уилям Джак Гарнър, беше предавано на живо във Facebook след смъртта му седмица по-рано на 85-годишна възраст. Говорейки от трибуната, Фин каза: "Здравейте, казвам се Фин Афлек", след което започна да чете глава 16, стих 8 от книгата Притчи: "По-добре малко с правда, отколкото голям доход с несправедливост"., пише "Мирър".

 

Дженифър съобщи за смъртта на баща си в Инстаграм, като посвети сърцераздирателен пост на него и родителството му. Тя написа: "Благодарни сме на татко за нежното му поведение и тихата му сила. За това как дразнеше с палава усмивка и за начина, по който измисли ролята на всеотдайния, винаги търпелив момичешки татко. Благодарни сме за неговата работна етика, лидерство и вяра."


Фин е средното дете на Бен и Дженифър, има сестра Вайълет Ан, на 18 години, и брат близнак Самюъл, на 15 години. Бен и Джен се разделят още през 2015 г., преди да приключат с развода си през 2018 г. Те обаче останаха приятели и съвместно отглеждат хармонично децата си.


След това Бен се ожени за Дженифър Лопес през 2022 г. Фин създаде близко приятелство с 16-годишната Емме Марибел Мунис от Джей Ло, която е небинарна и използва неутрални по пол местоимения. Двойката беше видяна да се наслаждава на ден навън с Бен през февруари, когато Фин дебютира с новата си прическа.

 

За първи път феновете забелязаха промяната в името на тийнейджъра през февруари, когато Фин беше заснет да прегръща Дженифър, след като тя ги закара на училище в Брентууд, Лос Анджелис, а името беше бродирано на раницата им. Фин е най-новото от няколкото деца на известни личности, които откриват самоличността си.

 

Превод и редакция ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3434 |21.03.2024 Снимки на боксиращия се Макрон повдигат вежди, след като се обяви срещу Путин . 0| 3052 |12.03.2024 Петиция в Прага призова за именуване на улици на герои на Толкин . 0| 3575 |26.02.2024 Регистрираха най-мощното слънчево изригване от 2017 г. насам . 7| 7574 |28.01.2024 Най-големият крузиен кораб в света потегли на първото си плаване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads