Реклама / Ads
3| 37852 |05.10.2008 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Две бивши гаджета на Ивет Лалова - авери в сапунка

.
В сериала “Забранена любов” Ники Илиев е богаташки син с донжуановски нрав, а племенникът на Вили Казасян е авер от бохемската му компания. Фриволен коментар на Илиев за Ивет разгневил Казасян.
 

 

Новата българска сапунка “Забранена любов” започна със скандал в живота, още преди да е тръгнала на екран. Централна фигура във въпросния скандал е най-бързата бяла жена на планетата, която иначе няма нищо общо със сериала. В него, обаче, главна роля играе моделът-артист Ники Илиев, който до неотдавна беше гадже на атлетката. Сега двете бивши гаджета на Ивет Лалова - Ники Илиев и Еди Казасян, се събират на снимачната площадка в сериала “Забранена любов”, който тръгва от 5-и октомври. Там ще гледаме Ники като богаташки син с донжуановски нрав, а племенникът на Вили Казасян ще е авер от бохемската му компания.niki_iliev.jpg

Скорошно изказване на Ники Илиев по адрес на красивата лекоатлетка обаче разгневи сериозно Казасян, отбелязва в. “Телеграф”. Миналата седмица изданието писа, че Ники Илиев на висок глас обиждал пред приятели Ивет Лалова в кафене. Той обяснявал, че сексът с нея не струвал. Казал и други грозни думи за поддръжката на тялото й. Еди Казасян пък веднага реагира пред “Телеграф” така: “ Ивет е едно от най-хубавите неща, които могат да се случат в леглото на един мъж. В леглото е богиня. Ужасно поддържана жена е. Дори, докато бяхме заедно, доста ме дразнеше, че отделя толкова много внимание на външния си вид… Не мога да повярвам, че Ники Илиев е говорил такива неща за нея”, споделя той пред вестника. Еди се надява с Ники да работят добре заедно, но след подобно изказване очевидно ще прехвърчат искри.

На самата Ивет обаче едва ли й пука особено за този спор, защото тя се вълнува повече от новото си гадже - тайнствен чернокож спринтьор от САЩ, който я придружавал и на Олимпиадата в Пекин.

Що се отнася до филма, запознати твърдят, че човекът, довел Ники Илиев в сериала, е … Слави Трифонов. Той и екипът му трябваше да правят сапунката по първоначалните договорки с Нова телевизия. Все още не е ясно дали Дългия се е оттеглил от проекта или той продължава да се прави от негови хора, но това се крие докато може.

Голямата звезда на филма ще е Елен Колева, която играе ролята на красивата и непостоянна Яна. Актрисата се прочу след участието си във филма “Шивачки”, за който спечели кинонаградата за главна женска роля. Това изостри отношенията и с другите две звезди във филма Александра Сърчаджиева и Виолета Марковска, с които се гледаха накриво още по време на снимките..Елен Колева е известна с купонджийския си нрав и е доста палава. Преди време папарак я излови да прави софт сриптийз в Дома на армията по време на купона след раздаването на театралните награди “Аскеер”. elen_koleva.jpg

Дълги години Елен Колева е учила класически балет, свири и на пиано. Завършва музикална школа, а като ученичка играе в детски пиеси. Когато е на 16 години, в Монтана пристига режисьор от Пловдив и я включва с малка роля в постановката „Когато котката я няма”. След завършване на училище Елен Колева кандидатства в НАТФИЗ. Примат я от първия път в класа на професор Димитрина Гюрова. Завършва през 2007 г. За ролята на Елена в „Шивачки” я избират през зимата на 2005 г. Мая Бежанска, която е кастинг директор на продукцията, отива в НАТФИЗ и обикаля почти всички класове в търсене на подходящи за филма момичета. Тогава Елен не е на лекции, но няколко дни по-късно двете се срещат случайно във фоайето на академията. Мая й прави снимки, след известно време я викат на втори кастинг пред камера, а после й се обаждат за среща с Людмил Тодоров. Тя бързо му влиза под кожата и не крие, че по време на снимките е била любимка на режисьора. (VIP BG Info)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 38494 |15.09.2008 Виктор Калев - най-новият, напуснал Слави . 20| 19780 |13.09.2008 И Евгени Димитров напуска Слави Трифонов . 29| 10618 |12.09.2008 Емел Етем с рамки за 1200 лева . 8| 7545 |11.09.2008 Съветник на президента посветил стихотворение на Гоце

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads