Реклама / Ads
6| 14058 |22.06.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Rammstein загряват в чалга клуб, Дянков бистри бюджета с Manowar

.
Rammstein в Ориент 33 Източник: Facebook
Rammstein са купонясвали до ранни зори в известния чалга клуб “Ориент 33” в Студенски град. Това научи Frognews.bg от свидетели на бойния купон. Докато немците се забавляваха с наши студентки, водка и качествени пури, Симеон Дянков обсъди финансовата криза с бас китариста на Manowar.
 

"Ориент 33" - чалга клубът, в който едва ли феновете на прочутата банда Rammstein са очаквали те да се появят, но от качените снимки на страницата на столичното заведение във Facebook, личи, че Тим Линдеман и компания са в добро настроение и  са се забавлявали яко. Множество фолк фурии не пропуснали възможността да се щракнат за спомен със световноизвестните знаменитости, а рокаджиите пили водка и пушили пури с нашенски студентки.


Снимка: Ивайло Георгиев Metal Katehizis

Финансовият министър Симеон Дянков пък попадна в компанията на Manowar. Неочакваната среща станала на летището във Франкфурт. Вицепремиерът се прибрал от важната среща с Оли Рен в Брюксел, когато се засякъл с басистът на рок бандата Джоуи ДеМайо, който с групата се отправял към България. Двамата поприказвали за рок, но не пропуснали да обсъдят и темата за родния бюджет.

Джоуи Демайо даже посъветвал Дянков как да бъде по-"true" при провеждането на реформите. Знаковата среща била запечатана от Ивайло Георгиев, човек на сайта за праведна музика Metal Katehizis

И двете рок банди са в България, за да участват в най-грандиозното музикално събитие за годината - "София рок". Днес на Националния стадион „Васил Левски” се събира голямата четворка - „Металика”, „Слейър“, „Антракс“, и „Мегадет“, а утре на същата сцева жици ще опънат и титаните от „Рамщайн”, подгрявани от „Меноуър“, „Алис ин чейнс“, „Стоун Сауър“.


Киро Скалата също се добра до легендите от Rammstein


Съблазнителна дама се снима с великия музикант в "Ориент 33"

*Снимките за взети от профила на "Ориент 33" във Facebook
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 10097 |15.06.2010 Цветелина избра Дянков пред рожденика Бойко . 16| 7326 |03.02.2010 Eдно чалга парче + гьобек = една доза хероин . 2| 7302 |20.01.2010 Чалга певица се обясни на футболист . 10| 8211 |24.12.2009 Чалга новобранци в Европа, НАП заклещи звездите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads