Реклама / Ads
11| 7567 |23.02.2020 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

”Циганският крал” Тайсън Фюри смля от бой ”бронзовия бомбандировач” Дионтей Уайлдър

.
С технически нокаут в седмия рунд Тайсън Фюри победи Дионтей Уайлдър в тежка категория на и заслужи шампионския пояс на Световния боксов съвет (WBC). ”Циганският крал” размаза от бой ”бронзовия бомбандировач”. Той бе по-добър във всичките седем рунда, като прати Уайлдър в нокдаун в третия рунд с кърваво ухо.
 

Тайсън Фюри победи с умение, майсторство и категорично превъзходсто. С надмощие и боксово интелигентност, с директни атаки Тайсън не остави съмнение, кой е по-добрият боксьор. Специалисът по нокаути Уайлзър бе победен с нокаут.


.
Добре съм, случват се таки неща. По-добрият спечели. Не искам да търся оправдания. Но аз съм боец Заслужно спечели, по-силен беше. Не мога да се оправдавам. Ще се върна по-силен, каза Уайлдър.

 

.
Искам да благодаря на Господ. Още в началото го ударих силно. Но Уйлдър ще се завърне. Благодаря на всички. Ще пеем таз вечер, каза Фюри. И запя своята песен на победата, популярна в Англиия.

 

Първи рунд: Тайсън Фюри започна по-напористо, но Уайлдър му отвърна с ляв прав. Британецът продължи с размяна на крошета. Добе води битката от разстояние. В същото време американецът изчаква своя съперник да атакува с десен прав. Фюри атакува до края на рунда и победоносно вдигна ръка в края му.

 

Втори рунд: Вторият рунд зашочна с размяна на удари. Британецът пази дистанция от Уайлдър благодаренеи на по-високият си ръст. Все пак американецът пласира точен десен прав в брадичката на Фюри. Шампионът започна да атакува. В средата на рунда Фюри пласира добър ляв прав. Уайлдър пласира също такъв. Равностойна битка, но Фюри атакува успешно и притисна съперника си до въжетата. В края на рунда британецът принуди Уайлдър да се предпазва в ъгъла, но гонгът спря битката.

 

Трети рунд: Тайсън Фюри продължи да диктува темпрото на мача и пласира нов удар в главата на Уайлдър. Британецът разменя точни десни и леви прави в тялото на американеца. В същото време Уйлдър показва респект и не атакува непремерено Фюри. Шампионът има проблеми в тези минути търсейки клинч. В същото време Фюри атакува и 30 секунди преди края на третия рунд свали съпермика си в нокдаун. Малко след това Уайлдър отнов обе на земята, но гонгът го спаси.

 

Четвърти рунд: В началото съдията предупреди двамата боксьори, но отново Фюри подходи агресивно и Уайлдър падна, но този път загуби равносвесие. Британецът пласира нов ляв прав в главата на Уайлдър. Добри минути за Тайсън Фюри. Американецът се защитава и търси клинча, защото е наранен и тече кръв от ухото му. В същото време Фюри пласира нов десен прав.

 

Пети рунд: Фюри тръгна агресивно и продължи да нанася тежки удари по тялото на Уайлдър. Шампионът търси защитата, но британецът отново го свали в нокдаун. Съдията отброява и след това Фюри нанася нов тежък удар в глвата на американеца. Тежки скунди за шампиона. Тайсън е свеж и постояннно нанася точни удари. Редува леви и десни в главата. Съдията предупреди Фюри и му отне точка. Но британецът продължи да действа агресивно. Отново гонгът е спасителния бряг за шампиона.

 

Шести рунд: Вижда се страх в очите на Уайлдър, от което се възползва Фюри. "Циганският крал" атакува разменяйки леви и десни прави в тялото на американеца. Точен десен прав и Уайлдър търси клинч. Двамата се съсредоточиха в ъгала, но Фюри се дръпна назад. Шампионът реагира и нанесе удар в главата на британецът. Фюри отговори с ляв прав в главата на Уайлдър.

 

Седми рунд: В началото Фюри нанесе ляв прав в главата на Уайлдър. Шампионът продължава да се дърпа назад и да не атакува. Британецът притисна Уайлдър на въжетата и не дава възможност на съперника си да атакува. "Циганският крал" отново прикова суперниак си в ъгъла и с точна комбинация ляв и десен прав в брадата на Уайлдър донесоха победата на Фюри, технически нокаут. Съдията показа, че мачът трябва да бъде прекратен след рецитала на британецът. Край! Да живее новият крал!, пише Gong.bg.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7291 |06.02.2020 Скандал! Тайсън Фюри сравни Кобрата и Джошуа с женски полови органи . 0| 5399 |04.10.2016 Майк Тайсън щял да е учител, ако не бил боксьор . 0| 5386 |27.09.2016 Легендата Майк Тайсън влиза във VIP Brother 2016 . 6| 13800 |21.11.2014 Скандалната "мисис" Анита Мейзер била секс-мишена на Тайсън

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads