Реклама / Ads
0| 4209 |22.10.2019 ФРОГ МЮЗИК

Кунг Фу Театър на Джаки Чан „11 война“

.
За първи път в България, Кунг Фу Театърът на Джаки Чан ще гостува със спектакъла „11 Война“ през декември в София, Пловдив и Варна.
 

Спектакълът "11 война" е съчетание от бойно изкуство, което обединява в себе си култура, философия, древни традиции и танц .  Изумителните акробатични изпълнения, на ръба на човешките възможности са следствие от всекидневни физически тренировки на човешкото тяло / в резултат трениращият става гъвкав и много бърз/ и абсолютен контрол на вътрешна енергия. Спектакълът е с концептуални визуализации и декор, въздействаща музика, светлинни ефекти.

 https://youtu.be/olJm-jl3JD8

„11 Война“ е завладяваща история в 6 акта, които разказват истории за кунг фу  майстори, постигнали духовна и физическа хармония.

Акт 1 „Източникът“ - „Юмрука на десетте форми“ – съчетание на петте елемента - Метал, Дърво, Земя, Огън и Вода и  всеки от петте животински стила в кунг фу, който отразява движенията, характеристиките и поведението на животните, които символизира - маймуна, змия, тигър, жираф и дракон, Акт 2 „Душа“ - притча за духовната сила,  Акт 3 „Учител“ –  история на изкуството Кунг фу със съвременен танц, Акт 4 „Спокойствие“ – танц с хартиени чадъри от практиката Тай Чи, Акт 5 „Празник“ -  воински танц с така наречените „водни ръкави“ . Епилог „Войни“ -  танц на всички артисти в ритъм в съвършена хармония без музикален съпровод.

 Джаки Чан е китайски актьор, режисьор, продуцент, сценарист, специалист по бойни изкуства, певец и каскадьор. В своите филми е известен с акробатичен боен стил, придружен с комични елементи, използване на подръчни оръжия и новаторски каскади. Той започва кариерата си през 70 –те години на 20 век и оттогава участва в повече от 150 филма. Отличен е със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Джаки Чан е един от най-популярните актьори на планетата, когато става дума за филмите,

включващи употребата на бойни изкуства.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4926 |07.10.2019 Театър на Балета на Борис Ейфман с премиера на балетния шедьовър „Евгений Онегин“ в София . 0| 5365 |14.02.2019 ”Руски мултимедиен театър и балет” с турне в България . 0| 4836 |14.12.2018 Tom Jones с уникален концерт в Античния театър в Пловдив . 0| 4656 |10.12.2018 Accept ще заснемат концерта в Античния театър в Пловдив на DVD

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads