Реклама / Ads
0| 6883 |20.06.2012 ФРОГ МЮЗИК

Остават само два дни до ELEVATION MUSIC FESTIVAL 2012

.
Най-нетърпеливи да се качат на сцената на ELEVATION се оказват момчетата от Cypress Hill, на които се пада честта да закрият фестивала на 24ти юни. Бандата изяви желание да проследи първия ден на ELEVATION MUSIC FESTIVAL.
 

 

За първата си среща с българската публика Грами носителката Erykah Badu идва с най-многоброен екип, който пристигна по различно време с пет отделни полета.

 

Легендата REV RUN от RUN D.M.C заедно с  DJ Ruckus, пристигат ден преди участието си на откриващото парти на 22ри юни, а канадците WALK OFF THE EARTH пожелаха среща с всички фенове на място на 24ти юни в 14.30 ч, два часа преди да се качат на сцената на ELEVATION. Всички желаещи да се видят с тях, могат да се оглеждат в уречения час, в близост до Главната сцена на фестивала за приятелската среща.

 

Сцените на ELEVATION 2012 са вече покрити и готови да посрещнат звездните предизвикателства от впечатляващия списък на фестивала.

Всички барове, места за хранене, зоните за изкуства, игри и забавления, както и детския кът, трескаво се подготвят за официалното отваряне на вратите на 22-ри юни.

 

На територията на фестивала ще има и обособено място, в което на разположение на посетителите ще има контакти, в които могат да зареждат мобилните си устройства.

 

За радост на феновете прогнозата за 22ри и 23ти юни е за сухо и топло време - перфектната предпоставка за силни емоции и големи дози забавления. А на 24ти в часовете преди обяд ще се разхладим с кратки превалявания.

 

Екипът на ELEVATION препоръчва  багажът за музикалния ви уикенд  да е лек и компактен, а обувките удобни и подходящи за терен с неравности. 

Молим,  вземете под внимание, че достъпа до фестивала и къмпинга ще изисква 10 минути ходене пеш  от спирката на автобус №30 (който ще е с подсилен график и денонощен) и 15 минути от паркинга.

 

Ако тръгвайки към фестивала все още не сте си закупили билет, разбира се можете да го направите на място, но можете да го сторите и от всяка бензиностанция на OMV, както и от GERMANOS , JEFF,  MULTIRAMA, PC EXPERT, OFFICE 1, ORANGE, USIT COLOURS, ПИКАДИЛИ, ТЕХНОМАРКЕТ, ТЕХНОПОЛИС  и всички останали партньори в мрежата на EVENTIM.

Повече подробности, информация и пълната програма по дни и часове, можете да намерите на www.elevation.bg 

Не пропускайте ELEVATION 2012, 22ри-24ти юни, военна авиобаза Доброславци.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 13192 |12.06.2012 Звездите на ELEVATION – предимно вегетарианци . 0| 7558 |05.06.2012 Виж пълната програма по часове на Elevation 2012 и подробности за фестивалната зона! . 0| 11490 |01.06.2012 The Barbarones, Rebelites и Bzd са победителите в конкурса за непопулярна група на Elevation Music Festival, Radio Café Team и VBOX7 . 0| 6533 |15.05.2012 CYPRESS HILL и SEAN PAUL на ELEVATION 2012

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads