Реклама / Ads
Frognews
0| 5248 |20.09.2016

Ядем чушки от Полша и Румъния, а българските гният на полето

.
Внасяме евтини чушки от Полша и Румъния, което убива българската продукция. В същото време качеството им не може да се сравнява с българското.
Николай Димитров отглежда 120 декара с капия. Казва, че никой не купува и чушките стоят на полето. Стопаните признават, че големите търговци на едро ги изнудват да продават по 15 стотинки за килограм. При такава цена, те не могат да си покрият дори разходите. На дребно на маси край пътя производителите продават чушките от 70 ст. до лев. Докато стигне до пазара в Хасково, капията поскъпва до 1,20 лв. Купувачи обаче рядко спират, казват производителите пред БГНЕС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Няма златна есен без ухание на печени чушки 0| 6504 |07.09.2016 . Стоте чушки или ”Юфката на смъртта” 0| 7659 |02.09.2016 . В България дневно се доставят от 5 до 10 тона печурки от Полша 0| 10166 |16.06.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ