Реклама / Ads
23| 9636 |08.02.2024 НОВИНИ

С 90% точност: Ето какво ще прочетем в „американското“ интервю на Путин

.
Путин и Карлсън
Интервюто на американския телевизионен водещ Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин предизвика очакван интерес. Още повече, че самият Карлсън провежда сериозно „подгряване“ в мрежата, като описва разговора като „епичен“ и „исторически“. Допълнителен градус на това „световно медийно събитие“ прибавя и информацията, че американският водещ е в Москва с екип от над 30 души, от които 5 или 6 са охрана.
 

В засилване на ефекта от това, което е казал Путин, се включиха и всички прокремълски медии, а също и говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Тъкър Карлсън направи всичко възможно от гледна точка на ПР, за да привлече вниманието към въпросното интервю. От дни той е в Москва, но твърдеше, че не е ясно дали руският държавен глава ще се съгласи да говори с него.

 

В пиеската се включиха и от Кремъл, като заявиха, че Владимир Владимирович е много зает, програмата му е препълнена, а и той не е бил известен предварително за намеренията на американеца. Това, разбира се, е тъпо обяснение, което обижда дори и най-големите привърженици на руския диктатор…

 

Преди няколко часа Карлсън направи изявление, че разговорът му с Путин ще позволи на американците да разберат какво се случва между Русия и Украйна, защото до момента те не знаели каква е точно истината.

 

Със сигурност Путин ще каже истината, но неговата истина.

 

Ето какво ще чуем със сигурност, без да е нужно да притежаваме дарбата на Леля Ванга:

 

Русия никога не е искала военен конфликт с Украйна. Била е принудена.

 

Причина за „Специализираната военна операция“ – а тя си е кървава война – е настанилите се Украйна нацизъм и фашизъм, както и ръководството в Киев, което застрашавало Русия.

 

Путин е бил длъжен да защити Русия и своя народ от милитаристичните действия на „колективния Запад“, в частност на НАТО и САЩ.

 

Русия не води война, а си връща стари руски територии, което е доказано от Военната доктрина на Москва, приета в навечерието на 24 февруари, 2022 г.

 

Путин винаги е бил и ще бъде за световен мир, но е длъжен да защити руските земи и история.

 

Кремъл никога не е имал намерение, няма и в момента към разпалване на трета световна война, ако НАТО и Западът го принудят, той ще използва всички сили и средства да защити Русия и светът от западната агресия.

 

Украйна е нарушила споразумения, а освен това фалшифицира историята, което той като президент на цяла Русия няма как да приеме.

 

В интервюто няколко пъти ще се изтъкне „историческата роля“ на СССР в разгрома на хитлеро-фашизма.

 

В САЩ демонстрират спокойствие по отношение на евентуален световен конфликт, но там, надявам се, има „трезви глави“, които знаят какво ще се случи, ако Западът провокира такава война. (почти буквален цитат).

 

Третата световна война няма да се води с танкове, нито дори с истребители, - ще каже още Путин.

 

Путин ще обвини САЩ и Великобритания, че ескалират напрежението в Червено море, атакувайки военни бази на хутите, които обстрелват търговски кораби от различни страни.

 

Ще каже също, че Израел трябва да преговаря с Хамас и да приеме нуждата от създаване на Палестинска държава.

 

Най-вече ще прочетем, че Русия е велика сила и без нея не може да има нов световен ред.

 

Обобщено: Русия не войва с Украйна - Западът и САЩ вояват с Русия.

 

И все в този ред на мисли, за да е ясно: Аз и Русия сме добрите, които трябва да избавят света от злия Запад с неговата измислена цивилизация.

 

На 14 декември 2023 г. Путин отговаряше в ефир на въпроси на зрители от цялата страна. Почти месец преди това специална комисия проверяваше питанията и отсяваше несъстоятелните и допускаше "правилните".

 

В интервюто пред американеца Тъкър Карлсън руският президент не може да си позволи да каже много по-различни истини от тези, които е изговорил само преди месец и половина.

 

Такива интервюта се подготвят предварително. Уточняват се всички детайли, поставят се условия, които интервюиращият или приема, или разговорът отпада. Особено, когато става дума за срещи с диктатори от  типа на Путин.

 

Водещият от САЩ със сигурност си дава сметка за това, защото сам прави уточнението, че очаква след Путин да направи интервю и с украинския президент Володимир Зеленски.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 2958 |08.02.2024 Георги Лозанов: Трябва да има двама вицепремиери - Денков и Тагарев . 12| 2919 |08.02.2024 Конституционният съд отхвърли референдума за запазването на българския лев . 12| 7739 |08.02.2024 Лена Бориславова: Външно не е запазена губерния и никога не е уговаряно да остане завинаги за ГЕРБ . 14| 4802 |08.02.2024 Журналист: Напрежението в ситуацията преди ротацията се нарича пазарлък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads