Реклама / Ads
0| 4439 |12.10.2014 НОВИНИ

Агенция "Митници" търси хигиенни материали за 50 хил. лв.

.
Агенция "Митници" обяви обществената поръчка за Доставка на хигиенни материали за нуждите й на прогнозна стойност от 50 хил. лв. Става въпрос за почистващи продукти, тоалетна хартия, носни кърпи, хартиени кърпи за изтриване на ръце и салфетки за маса, метли и четки и различни видове други изделия.
 
В публичната покана е посочено, че доставките се осъществяват по изрична заявка на митниците, които ще се подават на всеки два месеца в рамките на сключения договор за даден обект в страната, предава БГНЕС. Поръчката ще се изпълнява на териториите на 10 града - Лом, Видин, Свищов, Русе, Варна, Пловдив, Благоевград, София, Бургас, Свиленград.

Митниците имат изисквания всеки от посочените хигиенни материали да притежава стикер за произход на продукта, да е посочен срок на годност не по-малко от 12 месеца от момента на доставката им, да бъдат доставени с ясни инструкции за дозиране. Хигиенните материали трябва да бъдат произведени от сертифицирани производители, да бъдат съобразени със стандартите на ЕС и БДС или еквивалентни на тях. Когато участникът предлага материали, несъответстващи на стандарти на ЕС или БДС, то той трябва да докаже в офертата си с подходящи средства, които удовлетворяват Митниците, че предложените от него материали отговарят по еквивалентен начин на изискванията, определени в техническите спецификации. Участниците да представят декларация, че предложените от тях хигиенни материали, са безвредни за здравето и живота на хората.

Критерия на възлагане ще бъде най-ниска цена. Срокът за изпълнение на поръчката е 12 месеца или до достигане на прогнозната цена без начислен ДДС, според това кое от двете обстоятелства настъпи първо. Агенцията ще плаща стойността на доставките по всяка една заявка по банков път до 10-то число на месеца, следващ месеца, в който са изпълнени заявките. Срокът за получаване на офертите е 21 октомври тази година.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4679 |24.09.2014 Агенцията за бежанци: Можем да открием още 800 места . 2| 4948 |19.09.2014 Коларова: Няма добра връзка между МОН и агенцията за бежанците . 2| 4639 |18.09.2014 Работодателите заявяват в сайт свободни места в Агенцията по заетостта . 30| 5288 |11.09.2014 БСП ще прави агенция за Северозапада

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads