Реклама / Ads
9| 8191 |19.06.2020 НОВИНИ

Албена Белянова: Едно зло броди из България и това е ГЕРБ

.
Албена Белянова
Едно зло ходи из България и това е ГЕРБ. Председателят на Народното събрание и министър-председателят заедно се подиграха грозно с жените в България. Борисов, назовавайки жената, заемаща най-високия пост в държавата „тъпа, кърджалийска п ** а”, а Караянчева, прощавайки му, защото „знае, че го прави с душа“. Прегърна я, цуна я и му прости.
 

Реакцията на Караянчева е непростима. Реакцията на Караянчева е зло.


Нима не разбира, че с дадената от нея прошка дава индулгенция на всеки простак да обижда всяка една жена в България? Ако председател на Народното събрание може да бъде наречена с тези принизяващи думи, и да бъде простено, какво можем да очакваме като отношение към всички други жени? Награда за простака?


Нима не разбира, че с дадената от нея прошка застава на страната на насилниците? В действащ закон, с който се предполага да е запозната, е установено, че: "Сексуален тормоз" е всяко нежелано поведение от сексуално естество, изразено физически, словесно или по друг начин, с което се накърняват достойнството и честта и се създава враждебна, принизяваща, обидна, унизителна или застрашителна среда“.


Нима е забравила казаните от нея през есента на 2018 г. думи:


„Едно зло ходи из България и това е домашното насилие.“


„Приемам борбата срещу домашното насилие за своя кауза.“


„Не трябва да бъдем неми свидетели на домашното насилие.“? Или са били фалшиви?
Нима е забравила и срещата в Народното събрание, на която я запознах с данни за насилие на работното място, а на нея й беше забавно и ведро каза: „Тук (в Народното събрание) такива неща не се случват.“?


Прощавайки обидата, Караянчева прощава и поощрява открития и безнаказан тормоз над всяка една жена. Това е непростимо. Това е зло.


Ако в ада има специално място за жени, които не подкрепят други жени, колко ли специално трябва да е мястото в ада за жени, които вредят на други жени?




Едно зло ходи из България и това е ГЕРБ. Председателят на Народното събрание и министър-председателят заедно се...

Posted by Albena Belyanova on Thursday, June 18, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5610 |18.06.2020 Президентът и съпругата му заедно в Роженския манастир . 19| 5513 |13.06.2020 Нов рекорд: Заразените с коронавирус - 105 за последното денонощие . 3| 6573 |11.06.2020 Албена Белянова: За корупцията казват, че е „Робин Худ наобратно” . 16| 6065 |10.06.2020 Борисов обсъжда с НОЩ удължаване на извънредното положение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads