Реклама / Ads
49| 11915 |07.09.2013 НОВИНИ

Ани и Виктор си тръгнали от bTV заради истината и ... кислорода

.
Бивши водещи на bTV и сегашни журналисти на Нова телевизия Ани Цолова и Ввиктор Николаев отрекоха, че са сменили медията заради много пари."В "На светло" на Люба кулезич те обясниха, че са си тръгнали заради скандала с интервюто с премиера Орешарски и заради истината.
 

Виктор Николаев изтъкна и друга интересна версия за напускането им -  "всъщност някой друг е искал да си почине от нас, а не ние да си починем толкова".

Веднага след него се намеси и колежката му Ани Цолова. Тя подчерта, че напускането на bTV не е свързано с обида, а с многозначителното: "Тук сме, за да кажем истината. Ние работим истината". Според нея в публичното пространство излизат нереално високи суми, сочени като заплати за нея и Виктор Николаев в "Нова телевизия". Целта на информациите била тв дуетът да бъде злепоставен, за да загуби аудиторията си.

"Ние с Виктор винаги сме били еднакво далече от всички, които са били на власт и винаги сме го показвали. Винаги ще задаваме логични въпроси и ще бъдем опозиция на властта, която и да е тя", обеща Цолова.

 

Двамата коментираха и скандалното интервю, което направиха с премиера Пламен Орешарски непосредствено след началото на протестите в страната. "Не го възприемаме като някакъв връх", каза Виктор. "Няколко пъти беше зададен въпрос", припомни Цолова.

 

"Очаквахме да получим точно от Орешарски отговора и затова зададохме няколко пъти въпроса за назначаването на Делян Пеевски за шеф на Държана агенция "Национална сигурност" (ДАНС). Жалко е когато задаването на един логичен въпрос се превръща в геройство. Ние просто си вършехме работата", изтъкна журналистката.


В "Нова телевизия" Ани и Виктор ще имат два старта на новото си предаване- от изнесено студио и от новото студио, което се прави.

В началото на интервюто Люба Кулезич направи подарък на новите водещи на сутрешния блок на Нова - тя им даде кокалче. "Това е когато властта си мисли, че ви е угоила, тогава да й покажете кокалчето", разясни Кулезич,  В края на предаването цолова запали свещ в студиото на Люба Кулезич "Когата няма кислород тя загасваПри Всички решения които взема човек, трябва  да си пазим кислорода за да горим, а не да тлеем", метафорично завърши тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5789 |06.09.2013 Цигани се правят на сирийци заради помощите . 13| 7883 |04.09.2013 Анна Цолова и Виктор Николаев излизат по Нова тв на 9-и септември . 9| 5409 |29.08.2013 ГЕРБ сезира Комисията за конфликт на интереси заради шефа на АПИ . 3| 6827 |28.08.2013 Съкращения в 3 министерства заради инвестиционното проектиране

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads