Реклама / Ads
4| 4898 |20.07.2020 НОВИНИ

”Артекс” грабна приза „Компания на годината“

.
За шеста поредна година българските компании и институции бяха отличени за принос към развитието на бизнеса, качеството, човешките ресурси и иновациите у нас.
 

На събитието, организирано от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club, строителната инвестиционна компания „АРТЕКС инженеринг" получи поредния приз за дейността си -отличието „Компания на годината" в категория „Строителство и архитектура".


Арх. Весела Мирянова - председател на Съвета на директорите на „АРТЕКС инженеринг" - прие наградата заедно с внука си, с което отправи изключително силно послание за приемственост на ценностите в бизнеса.


„Аз съм тук с нашия внук, който е символ на приемствеността на една изцяло българска семейна компания. Получаваме тази награда в годината, в която честваме 170-годишнина-та от рождението на великия народен поет Иван Вазов, затова искам да цитирам тези негови думи:


„Аз работих половин век на книжовното поле, движен от неумолимия вътрешен тласък, подчинявайки се на неутолимата душевна жажда да служа на истината и красотата."
И когато днес получавам тази награда, искам да кажа, че това е символът и веруюто на „АРТЕКС инженеринг".


- да служим на истината и на красотата". категорична бе арх. Мирянова, която е възпитала тези ценности както у децата си, така и у целия екип, с който работи.
„АРТЕКС инженеринг" е семейна, изцяло българска архитектурно-строителна компания, създадена от архитектите Весела и Пламен Мирянови с една основна цел да създава безупречно качесто по световни стандарти. да надхвърли очакванията на клиента и обществото.


Компанията се позиционира в най-високия сегмент на пазара на недвижими имоти - проектира, инвестира и строи луксозни и иновативни жилищни сгради и комплекси, административни сгради, храмове и други. Повече от четвърт век „Артекс" налага и създава нови стандарти в строителството и е един от най-устойчивите примери за стабилност в българската икономика.


Високото качество и етично поведение в бизнеса увеличават клиентите на компанията през годините, защото основните ценности на "Артекс" остават непроменени - почтеност, достойнство, висок морал и етичност, вяра в доброто, непрекъснат стремеж към съвършенство.


Тези основополагащи за компанията идеали са внедрени не само като семейно верую в няколкото поколения архитекти, които ежедневно създават емблематичното за „Артекс" безупречно строителство, но са вдъхновения за всички, които работят с „Артекс"!
„За нас архитектурата не е просто професия, а път към съвършенството, послание към бъдещите поколения, в които са вградени името, уменията и честта на създателите им" - споделя още арх. Весела Мирянова и вярва, че който търси съвършенството, пътят рано или късно го среща с „Артекс".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4497 |02.07.2020 ”Артекс”: Уповаваме се на върховенството на закона . 1| 4366 |02.07.2020 Локомотив-Пловдив за втори път грабна Купата на България . 20| 11361 |24.06.2020 Румен Петков: Момичетата, които са снимали Борисов, могат да грабнат „Пулицър” . 2| 3921 |11.10.2019 Премиерът на Етиопия грабна Нобеловата награда за мир

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads