Реклама / Ads
48| 4998 |21.09.2013 НОВИНИ

От "Атака" громят нестандартно сексуалните; искат затвор за тях

.
Лидерът на "Атака" не одобрява хомосексуалността
Българското общество бива дълбоко скандализирано от поведението на организаторите и участниците в него, които демонстрират из софийските улици неприкрит разврат, сексуална перверзност и морална разпуснатост, притесняват се националистите.
 
ПП "Атака" излезе със становище до медиите, в което се настоява да бъдат наказвани със затвор тези, които афишират нестандартната си сексуалност.

От "Атака" съобщават: Вчера партия "Атака" внесе в деловодството на Народно събрание проект за решение и допълнение на Наказателния кодекс, отнасящи се до хора, които публично демонстрират своята хомосексуална ориентация. Предложението е за добавяне на нов член - 155в., който гласи: „Който манифестира публично своята или на други хомосексуална ориентация или принадлежност, чрез организация или участие в митинги, шествия и паради или чрез средствата за масова информация и интернет, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева".
 

Днес, под диктовка отвън различни гей организации и лобистки групи планират да проведат своя шести поред гей парад в България. Това чуждо на националните ни традиции и морал уродливо явление, се състоя за пръв път през 2008 година и оттогава до днес се провежда без никакъв адекватен отпор от страна на държавните институции. Всяка година преди и по време на т.нар. „шествие за гей права", българското общество бива дълбоко скандализирано от поведението на организаторите и участниците в него, които демонстрират из софийските улици неприкрит разврат, сексуална перверзност и морална разпуснатост. На този фон, не по-малко притеснение будят и идеите, които гей активистите лансират в публичното пространство като легализиране на бракове между еднополови двойки и осиновяване на деца от същите.
 

През всички тези години от 2008-ма насам, редица граждански сдружения, патриотични организации, родителски съюзи, както и Българската православна църква са изказвали своята остра реакция срещу това явление и са предупреждавали за опасностите, които то крие. Правени са различни информационни кампании и други мероприятия, които са получавали подкрепа от цялото общество, а пък тази година беше реализирана подписка срещу подготвяния гей парад, събрала подписите на десетки хиляди граждани.
 

Важно е да се спомене, че традицията на този тип противообществени прояви датира от 28 юни 1969 година, когато в нюйоркския квартал Гринич Вилидж избухват, така наречените Стоунуолски бунтове. Това са серия от яростни сблъсъци между хомосексуални лица и нюйоркски полицаи, които продължават няколко дни и завършват с десетки ранени служители на сигурността. Стоунуолските безредици са събитието, което вдъхновява организаторите на въпросния гей парад, както в чужбина, така и у нас и от което те черпят своеобразна историческа легитимация и континуитет.

Всичко това ни кара да смятаме, че тази проява, както и подобните й, са не просто опасност за традиционните български ценности и покушение срещу обществения морал, но също така представляват публично подтикване към вандализъм и противообществени действия.Чрез предложената поправка, считаме че се отговаря на обществените очаквания за закрила на традиционните за страната ни семеен модел и нравственост, както и защита на гражданския мир и обществената безопасност.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5015 |20.09.2013 "Атака": Стоп на бежанците от Близкия Изток и Африка . 22| 4887 |18.09.2013 "Атака" иска забрана на продажбата на българска земя на чужденци . 28| 5602 |09.09.2013 Румен Петков: Подкрепата на "Атака" ще е пагубна за БСП . 13| 4856 |16.08.2013 "Атака" ще гласува против президентското вето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads