Реклама / Ads
0| 3711 |26.05.2021 НОВИНИ

Биляна Петрова: Спецсъдът знае, че Борислав Сандов е подслушван незаконно

.
Биляна Петрова
СПЕЦ-СЪДЪТ знае, че Борислав Сандов / Borislav Sandov е ПОДСЛУШВАН НЕЗАКОННО през 2018 г. Винаги съм казвала, че делото Иванчева-Петрова е политически процес и секретните материали го доказват.
 

Абсолютно незаконно агент Бонев от ДАНС е записвал и докладвал на специализираната прокуратура (тогава ръководена от Иван Гешев) политическата дейност на Иванчева в защита на зелените площи в Младост.


В няколко на брой обширни справки (помня, че едната е 12 страници) са описани РАЗГОВОРИТЕ Ӣ С БОРИСЛАВ САНДОВ, със зелени АДВОКАТИ И ЖИТЕЛИ НА МЛАДОСТ. По онова време темите бяха – референдума срещу презастрояването в Младост, изграждане на Източен парк и парк Европа в Младост 3, борба срещу промените в софийския ЗУТ (ЗУЗСО) и разбира се покани за протести, организирани от гражданите.
Изводът на агента винаги е „ЛИЦЕТО Е ГОТОВО ДА ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ СРЕДСТВА ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ЦЕЛИ!“. Според ДАНС това е най-голямото й престъпление, че спазваше дадените предизборни обещания с напълно законни средства.


НЕЗАКОННО Е, защото е подслушвана, записана и докладвана ПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ НА ИВАНЧЕВА, свързана със ЗЕЛЕНИТЕ КАУЗИ. ДАНС нямат и не могат да имат такова разрешение. Оперативно интересна е само защитата на зелените площи. И нищо друго. В този период Деси е водила служебни разговори по различни теми и с други политици, включително общински съветници от всички партии. Но за тях не се докладва.
Писмените доказателствата са в томове 1 и 3 от секретните материали по делото. Копия от тях ще мога да получа и да покажа пред обществото през 2023 г., когато изтече срокът на секретност (ако не изчезнат преди това). Многократно съм ги чела и свидетелските ми показания сега са напълно валидно доказателство.
И спец-съдът много добре знае за това политическо подслушване, защото документите 3 години бяха при тях. Спец-съдии от двете инстанции и шефът им Ушев също са ги чели. Нека отричат – КОЙ им вярва?
Споделяйте, моля

 

Бившият зам.-кмет на район "Младост" Биляна Петрова, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3176 |25.05.2021 Спецсъдът не използвал СРС-та срещу политици . 14| 4580 |21.05.2021 Атанас Славов за подслушванията: Властта е упражнявана в интерес на една клика. Спецсъдът има пръст в това . 5| 3289 |12.04.2021 Адв. Мария Петрова: Зеленият сертификат не отваря всички врати . 9| 6622 |26.03.2021 Журналистът Таня Петрова: Абсурд е да говориш за 18 млн. ваксини, когато всички се ваксинират с AstraZeneca

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads