Реклама / Ads
12| 4463 |04.12.2015 НОВИНИ

Бившият главсек Лазаров се ожали, ДСБ го натискали

.
Светлозар Лазаров
Напуснах системата на МВР след много силен натиск от страна на ДСБ. Този натиск в един момент започна да въздейства и върху системата. И това беше един от основните мотиви да си подам оставката, за да може системата да функционира нормално, съобщи по БТВ екс главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.
 
Натискът беше очеваден, имаше един генерал, който не слизаше от медиите. По-важно е в момента как се осъществява този натиск. Нормално ли е председателят на вътрешната сигурност да каже, че ако 10 000 души напуснат системата, това ще бъде добре, попита той и уточни, че говорел за ген. Атанас Атанасов.

Нормално ли е Радан Кънев да заявява, че съдебната система е най-важният бастион на мафията и да не посочва нито един факт, продължи с въпросите той и предложи Кънев да бъде така добър да каже: Мафията се съдържа в лицето на този, този и този магистрат. После констатира - Не остана неомазана система.

В този контекст премиерът на Великобритания къде идва на първо място, след като започнаха първите удари, риторично запита Лазаров и поясни - Идва на първата граница на ЕС. Може би това са най-големите препятствия в ЕС.

За Янева и Ченалова той предложи да си ги назначат двете за говорителки на ДСБ и всичко да си дойде на мястото. Прави ми впечатление, че риториката на двете каки много съвпада с риториката на ДСБ, на ген. Атанасов, на Радан Кънев и отчасти на Христо Иванов.

Нито 400 дни са подслушвани протестиращи, нито имам нещо общо с делото Червеи, врече се Лазаров, но отказа да коментира делото и защото то е в съдебна фаза, и защото нямал нищо общо с него. Аз съм назначен два пъти на власт: веднъж по времето на Плевнелиев, след това на Орешарски, нека те да ви кажат, призова Лазаров.

Сега, казано на шега, бил анализатор на свободна практика. А, казано сериозно, се  занимавал с анализи на миграционните процеси. Чувствам се част от МВР, там е минал съзнателният ми живот, заключи Лазаров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4672 |02.12.2015 Светлозар Лазаров: Кънев, Иванов и Атанасов клатят държавата . 4| 6962 |28.11.2015 Бившият зам.-шеф на митниците Румен Цайса осъден на 6 м. затвор и 22-условно . 14| 5520 |22.11.2015 Майката на командоса Шарков: Лазаров и Гайков са виновни за смъртта му . 3| 9799 |10.11.2015 Почина бившият германски канцлер Хелмут Шмит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads