Реклама / Ads
37| 10347 |04.08.2013 НОВИНИ

Богдана Карадочева ще съди Костадин Чакъров за клевета срещу баща й

.
Богдана Карадочева Източник: Булфото
Десетки хиляди хора са избитите без присъда в лагерите на смъртта. Богдана Карадочева прочете предложението за въдворяване на баща си Иван Карадочев. Според текста той е пиел твърде много, извършвал е трансферни престъпления, водел е непочтен начин на живот.
 

Според певицата баща й е бил оклеветен от Костадин Чакъров при участието му в "Предаването на Карбовски" преди седмица и тя ще заведе дело срещу него. Това коментира Карадочева в правото си на отговор по ТВ7 пред Мартин Карбовски.

Според Богдана, обвиненията срещу баща й Иван Карадочев са, “че е подкрепял фашистката власт преди 1944 година”, а след това е продължавал да се движи във “вражески среди”. Обвинен е в получаване на чужда валута от пътуващи зад граница спортисти и певци срещу български пари- коментирани са два случая с леи от Румъния и злоти от Полша.

Сред обвиненията е и това, че поради многото си клиенти е използвал и други хора, които да изработват кожени палта и кожуси, тоест използвал е наемен труд, което по онова време е било забранено от закона. Сред клиентите е имало и чужди граждани, пише още в документите, като се цитира и случай с един съветски гражданин. В документите е посочено, че Иван Карадочев е имал слабост към млади момичета и алкохол, което според Карадочева е невярно.

Затова тя е категорична, че ще съди Чакъров за думите му, че баща й е изпратен в лагер заради флирт с непълнолетно момиче. Тя твърди, че това са лъжи и се пита откъде има доказателства за тези обвинения. Според нея той е стоял цяла вечер на чаша вино, когато са имали гости. Той никога не е прекалявал с алкохола.

"Обвиняват го, че е флиртувал. А кой не флиртува? Възможно е любезността също да е флиртуване за някои прости хора", коментира тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 9554 |28.07.2013 Костадин Чакъров: Бащата на Станишев заекваше в съда при разпита за Т. Живков . 4| 4927 |11.05.2013 Ст. Костадинова: В. Лечева нито е давала идеи, нито е помогнала с нещо . 7| 8763 |09.05.2013 Стефка Костадинова е преизбрана за шеф на БОК . 5| 5231 |01.05.2013 Стефка Костадинова: Обещавам само това, което мога да свърша

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads