Реклама / Ads
28| 3080 |18.04.2024 НОВИНИ

Бойко Борисов от Тутракан: Срамно е това, което правят ПП-ДБ. Даниел Митов е от тях

.
Източник: скрийншот
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов e на посещение в Тутракан.
 

"Паметта на Румен Радев е много къса. Помня ярките му политически фигури в неговите служебни кабинети - Весела Лечева, Янаки Стоилов, Крум Зарков. Цялото служебно правителство беше на БСП, после той казваше, че е политическо неутрално. После Радев създаде "Продължаваме промяната", партията на Стефан Янев, каза Борисов.

 

"Отговорът ми какво се случва във външните работи дойде след въпросите на моите членове и симпатизанти за това какво аз бих направил, ако кабинетът Главчев беше наш. Бяхме възмутени. На партийно събрание отговарям на партийни въпроси."

 

"Срамно е това, което правят ПП-ДБ. Даниел Митов е от тях. Той дойде в ГЕРБ, за да може да е мост между партиите."

 

Изобщо не ме интересува кой ще е външният министър. Ако иска ярки комунистически и червени личности да продължат да управляват... те върнаха на ДС внуците като шефове в София. ГЕРБ-СДС показа, че мисли за отбраната, външната политика и евроатлантическата ориентация на страната. 





"Нека да остане този външен министър, за да понесе Радев отговорността си. Не се меся."

 

Кирил Петков не спря да говори за майката на Александър Ненков, но не коментират, че министър в кабинета на Главчев е майката на кмета на р-н "Подуяне". Радев обаче не попита защо Вътев и Гвоздейков ще остават в служебното правителство? Изведнъж ако Даниел Митов стане министър била застрашена честността на изборите? Президентът да си спомни за записа от партийното събрание на ПП за „ала-бала“ за изборите, допълни той. 





Аз три години ги побеждавам на всички избори с министър Бойко Рашков и Иван Дерменджиев начело на МВР - 100% на БСП и на Радев. 

 

"Христо Иванов и Делян Пеевски направиха промените в Конституцията. Те трябва да носят отговорност.

"На Даниел Митов са му предложили. Той ми се обади и ме пита дали може да приеме. Не допуснах, че това ще е политически проблем, като знам Румен Радев, Корнелия Нинова какво правиха в годините. Тя беше вицепремиер. Това ли е равноотдалеченото?".

 

"Не виждам какво ще подкрепя вече нещо предложено от ПП-ДБ. Виждаме провал в съдебната реформа, провал в Конституцията, провал във всички преговори за служебно правителство, провал във всичко! С кое могат да се похвалят?"




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 2514 |18.04.2024 Даниел Митов: Ако президентът подпише указа, може да кажем, че ГЕРБ поема отговорност за външната политика . 2| 2458 |18.04.2024 BBC: Украйна предупреждава за Трета световна война преди дълго отлаганото гласуване за помощ в Конгреса . 8| 2326 |18.04.2024 България ще влезе в еврозоната по-късно през 2025 г., смята шефът на БНБ . 1| 2734 |18.04.2024 Фондация "Лили Иванова" иска общински имот в Бургас, за да го превърне в културен център

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads