Реклама / Ads
8| 4643 |05.10.2014 НОВИНИ

Бойко Борисов: Всичко е в ръцете на народа днес

.
Пожелавам на всички политически партии да не купуват гласове. Всички българи да излязат да гласуват, да има висока избирателна активност, не след това да мрънкаме и да се оплакваме от това или от онова. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов след като гласува в 78-мо училище „Христо Смирненски“, в град Банкя.
 

„Аз си гласувам за моята партия, за стабилно управление, да си продължим да си изграждаме държавата, да си оправяме инфраструктурата, да направим енергийно ефективни сградите, отново да станем уважавани в Европа и в света, да възстановим добрите си отношения с Русия”, посочи Борисов. По думите му, първо трябва да се видят резултатите от изборите. „Последният шанс на тази държава е да се гласува, за да няма нови избори. Ще подкрепя първата партия, която спечели изборите, независимо дали тя е БСП, ДПС или Реформаторският блок", каза още председателят на ГЕРБ.

 

„Надявам се заради избирателната активност, купуването на гласовете да увисне във въздуха, защото високата избирателна активност това ще го унищожи. След като видим утре по някое време или вдругиден, когато станат готови резултатите, и дойдат и от чужбина, първата задача е да спре това безвремие, защото тези служебни правителства без парламент, без подкрепа не могат да управляват“, подчерта Бойко Борисов. Той бе категоричен, че ГЕРБ ще участва само в стабилно управление. „Такива разни коалиции тип „Орешарски“ не би трябвало да се получават и ако днес не се изпълни тази задача, това означава нови предсрочни избори. Ако има нови предсрочни избори, аз от сега заявявам, че ГЕРБ няма да допусна да участва в кампания. Хората да гласуват после и толкова. Но вече няма да има какво да се поправя в държавата, това е последния й шанс. Втори шанс няма след този избор“, обясни председателят на ГЕРБ. Според Бойко Борисов, това е вече непоправим сценарий. „Сега пак може нещо да се спаси с всеобщи усилия, с много работа, ако щете и с компромиси. За да им се даде шанс на политическите партии да разговарят, трябва да има висока избирателна активност, за да имат те моралното право след това да правят реформи и да решават проблеми. Всичко е в ръцете на народа днес”, заяви още Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4504 |05.10.2014 Р. Кънев: За миг всичко беше в ръцете ми . 10| 5590 |02.10.2014 Бойко Борисов поиска пак оставката на Искров . 9| 4755 |02.10.2014 Борисов: Собственикът си е плащал актовете, плати и с живота на сина си . 13| 4898 |02.10.2014 Борисов: Да се привлекат сапьори във фабриката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads