Реклама / Ads
14| 6303 |19.05.2012 НОВИНИ

А. Бончев: Наглите действаха като редактори на предаване

.
Ангел Бончев
Четвърта година все едно някой ми е написал филм на ужасите и аз участвам ту в главна, ту във второстепенна роля, разказа Бончев.
 

Първоначално Наглите поискаха 20 милиона евро за мен в банкноти по 20, което е сериозен бус с пари, каза по НТВ Ангел Бончев, отвлечен от групата. Припомняме, че и съпругата му Камелия беше сполетяна от същата съдба при предаване на откупа за мъжа си.

Не съм демонстрирал богатство, живял съм в панелка, макар да съм я направил както аз искам. Имах служебен мерцедес, когато работех в "Литекс". Ударът не е само срещу мен, въпреки че бившият ми съдружник се опитва да прехвърли нещата, че съм имал някакви лични проблеми. Бяхме заедно 25 години. Като ме пуснаха, ми казаха: "Събирай 2 милиона за жената. Тези хора са имали държавен гръб", каза Бончев.

Абсудрни са твърденията на Нина Хаджийска от фондация "Утре за всеки", че доброволно съм превел парите за освобождаването на съпругата си Камелия. Въпросната госпожа обвързва известни хора, например Нешка Робева. Нина Хаджийска не я познавам, не бях чувал за фондацията до момента, в който получих смс от Наглите да се обърна към телевизия бТВ, където имало реклама на фондацията. Изпълних го веднага и на тази база освободиха жена ми. Действаха като редактори на предаване, аз само изпълнявах. Сега се хващат, че едва ли не съм дарил парите на добра воля, понеже Камелия е освободена в 3 през нощта. Когато всичко приключи, 20 дни не знаех къде се намирам. Камелия не беше добре. С Божията и лекарската помощ тя вече е добре и днес я изписаха. Четвърта година все едно някой ми е написал филм на ужасите и аз участвам ту в главна, ту във второстепенна роля, разказа Бончев.

Биха ми упойка, ръката ми изтръпна. Чу се "хръц". Бях с вързани очи, ръцете бяха зад гърба ми. Казах им: "Хора, вие сте луди. И главата да ми отрежете, пак не се знае дали ще ви дадат парите". След това единият пръст е бил изпратен при бившия ми съдружник, а другият - в полицията. Не съм се чувал четвърта година с Гриша Ганчев. След като излязох, бях обвинен в ужасни неща, каза още А. Бончев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7068 |24.04.2012 "Наглите" си имали къща за жертви . 32| 8040 |22.04.2012 Кирови: В друга държава Наглите нямаше да са на свобода . 22| 6720 |13.04.2012 Трактора се разпозна като “мозъка на Наглите” . 13| 5897 |09.04.2012 Продължава търсенето на кукловода на „Наглите”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads