Реклама / Ads
86| 5969 |03.05.2014 НОВИНИ

Борисов: Охраните на една партия участват в клипове на друга партия срещу трета

.
Охраните на една партия участват в клипове на друга партия срещу трета партия – „по европейски стандарт“. Гледам как управляващите харчат милионите изкарани по престъпен начин, откраднати от хора. Какви пари се раздават на медиите за клипове. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.
 

 

Лидерът на партията заедно с водача на листата за евроизборите Томислав Дончев, кандидата за евродепутат Мария Габриел и народния представител Десислава Танева присъстваха на откриването на Националния събор на животновъдите в България, край Петропавловския манастир.

 

„Вече нямаме и Сметна палата в България. Станишева палата не може да проверява политическите партии. Само че Станишева палата след това няма да ги установи тези неща“, коментира Борисов. Той обясни, че иска шефката на палатата, която е била съветничка на Станишев, да дойде в офиса на ГЕРБ и да иска да прави проверка. Бойко Борисов попита с какви очи ще дойдат да проверяват ГЕРБ. „Ще й кажа какво първо искам да проверим в БСП - оттам ще почнем. Те си мислят, че това е безропотно население, което ще прекланя глава пред техните глупости. Няма да е така, затова е толкова нервен Станишев. Няма как да обясни на хората, че е водач на листа за Европейски парламент, а няма да ходи в Брюксел“, каза председателят на ГЕРБ.

 

Той обясни, че в листата се слагат хора, които ще представляват България в Брюксел и българските граждани трябва да видят какво могат тези кандидати. „Станишев е объркан човек, не знае дали ще ходи в Брюксел или не. Ако не ходи, защо е водач, кого лъже? Ако иска да си ходи със семейството в Брюксел, той си има пари и може да си купят къща там. Като иска да ходи в Брюксел да се срещне с Дончев, с Мария Габриел и да си говорят на европейски теми“, заяви Борисов.

 

На въпрос кои европейски лидери подкрепят ГЕРБ, Борисов заяви, че всички подкрепят партията. „Искам моята партия да е управляваща“, обяви председателят на ГЕРБ. Той попита защо вече една година Оланд не кани Орешарски, нали са социалисти. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 90| 6250 |02.05.2014 Станишев: Ако гласуват за социалистите, хората могат да очакват една нова Европа . 80| 7218 |01.05.2014 Борисов: Това вече е не популистко, а престъпно управление . 70| 6994 |01.05.2014 Борисов: Комунистите ни забраняваха Великден, а днес се правят на набожни . 0| 6150 |30.04.2014 Откриха последната жертва от Винево на 4 м дълбочина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads