Реклама / Ads
37| 5535 |01.03.2014 НОВИНИ

Борисов плаши: Скоро се връщаме на власт

.
ГЕРБ много скоро ще се върне на власт, но докато ДПС и Атака са заедно и не се разкачат, предсрочни избори няма да има. Това заяви в Кърджали председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, пише pressadaily.bg
 

Борисов пристигна в късния следобед и разгледа неделното училище при средновековния храм "Св. Йоан Предтеча. За него партията е отделила 200 000 лв. от субсидията си. Изграждането на подобни обекти, Борисов определи като приоритет на скорошното си завръщане във властта.

„Ако ГЕРБ е силен, ако ГЕРБ прави училища, ако ГЕРБ продължава да строи България така, както всичко до сега - всички пътища, които се направиха, проходи, са по време на нашето управление. Така че ние да строим България, да си строим инфраструктурата, хората виждате и близо година след оставката още идват и казват: „Благодаря, това вие го направихте. Това е моят план и на партията като такава. Вие виждате как ГЕРБ харчи партийните субсидии.

Над 9 милиона сме дали вече да подпомагаме земетресения, наводнения, църкви, джамии. Понеже сме в Кърджали, ето сега кметовете благодаряха за партийните субсидии, които сме дали и за джамиите в Кърджали”, каза още Бойко Борисов. „Ние сме партия, която е абсолютно независима във вземането на решения. Решенията ги взима Изпълнителната комисия, съответно със своите структури. Оттам нататък никой не стои зад нас. Именно затова всички са срещу нас, защото ние не сме част от статуквото. И затова е тази ярост срещу нас. Вие виждате колко неща сме построили в Кърджалийско”, допълни още лидерът на ГЕРБ. Бойко Борисов заяви още, че партията ще помогне още малко, за да продължи изграждането на Неделното училище в град Кърджали.

„А когато ГЕРБ се върне на власт, това ще бъде един от приоритетите ни за Кърджали – да го завършим. Защото ще стане едно действително много хубаво място за обучение на деца”, каза Бойко Борисов. "Не обръщам внимание на хора, които не са били на избори и говорят, че от тях зависи съдбата на държавата. Имат още много път да извървят, нямат слушалки и продуцент, който да им диктува в ушите", коментира Борисов претенциите на Николай Бареков, без да спомена името му.

Борисов обаче призна, че много го е яд на Красимир Каракачанов, който е забравил колко пъти е ходил в ГЕРБ и е получавал подкрепа в това число и за кмет на Пловдив. Не му отива сега на ВМРО, подчерта Борисов разочаровано. Той отказа да разсъждава по въпроса кой е инженерът на партията "България без цензура".

Аз си имам принципи, гледам си моята партия, отсече лидерът на ГЕРБ. "Всяка партия си е на свой крак. Когато ГЕРБ сме силни, строим България и хубави неща в Кърджали, без Водното огледало разбира се, но да не повдигаме кокалите на покойния Михалевски", каза Борисов. Запитан на кого ще даде прошка утре, той направи дълга пауза и после каза: "Прости им, Господи, за глупостта". След разходката из храма, Борисов се срещна с актива и се отправи към концерта по случай 7 години от учредяването на местната организация.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 5238 |01.03.2014 Б.Борисов иска да се закрие инвестиционното министерство . 4| 6246 |01.03.2014 Пак режат Борисовата градина заради трамвай . 63| 6812 |28.02.2014 Р. Петров: Няма проблем да осигуря на Борисов физически сблъсък . 134| 8181 |28.02.2014 Борисов: БСП и ДПС ще бягат като Янукович от гнева на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads