Реклама / Ads
28| 12666 |25.02.2021 ГЛАСЪТ

Г-н Борисов, повозете Алена в джипката или я турете в някоя листа, милата

.
Източник: Питър Брьогел
Нумероложката Алена пред Антон Хекимян: Както и преди съм казвала, ГЕРБ ще спечели изборите… Новинарският началник и водещ в бТВ я гледа, сякаш и вярва, а не вярвам да й вярва, защото не е за вярване.
 

Алена от години пропагандира за Бойко Борисов и ГЕРБ. Дали го прави от сърце или има полза от това знаят тя и ретроградния Меркурий. Същият, който и нашепвал през декември 2020, когато тя заявява, че президентът Радев няма грам шанс за втори мандат, освен ако Борисов не реши да му го подари…

 

През 2017 г. Алена произнася сложна комбинация от думи: "Заради вибрацията на ново начало при Бойко Борисов и на стабилизация при Красимир Каракачанов и Волен Сидеров правителство ще бъде съставено и работещо, защото композитната им вибрация е на глобална положителна промяна”.

Е, Волен отдавна не е в управляващата комбина, но вероятно Алена го е подозирала, но спестила от прогнозата… Пак тогава казва, че 44-тото Народно събрание ще е работещо, а то се оказа с най-ниско обществено доверие в историята.

 

Алена не обича БСП. Звездите ли и казват или някой друг, но ето как ги подреди в началото на 2017 г: „За България БСП ще бъде деструктивна, за привържениците си – по партизански агресивна“.

 

Алена все повече заприличва по прозите на Теодора Стефанова. Помните ли я – личната гадателка на Силвио Берлускони. Та наша Теодора беше заявила, че през 2013 до Борисов ще се появи силна жена, с която той ще заживее. Не позна годината, но силна жена – Мата Хари, се появи през 2020 с шокиращи снимки и видео от спалнята на Борисов и чекмеджето, пълно с милиони и кюлчета злато.   

 

Отдавна не се питаме партийна нумероложка ли е Алена. И очевидно много, ама много й се иска Борисов да я повози на джипката. Г-н премиер, вземете женицата, ще се сгуши до Нанков и ще се възторгва от невиждания разцвет на Родината под Ваше ръководство.

Алена обаче пази в тайна какво казва ретроградният Меркурий за чекмеджето с кинтите, за ПКП, за „е..л съм ги с 200“, за срутищата след ремонти на цената на диамантите, за всички последни места на България в ЕС по жизнен стандарт, заплати, пенсии, здравеопазване и пр.

 

А ако няма място в джипката, сложете Алена, г-н Борисов, в някоя кандидат-депутатска листа. Тя ще ви е вярна и ще чертае само светло бъдеще за ГЕРБ и персонално за лидера. Кеф.

 

-----------------------------------------------------------------

 

Господ извикал при себе си Байдън, Путин и Борисов и им казал:

- Момчета, краят на света ще някъде в края на 2021 г. Намерете начин да уведомите населението.

Байдън се обърнал към нацията:

- Има две новини: лоша и добра. Лошата е, че идва края на света, а добрата е, че ние ще спасим света.

Путин заявил от Кремъл:

- Товарищи, има две лоши новини. Едната е, че има Господ, а втората - идва края на света.

Борисов пътува в джипката, Севда го снима и той се обръща към народа:

Имам две чудесни новини. Едната е, че ме приеха на най-високо място, а другата - ще управляваме до края на света.

 

Емил Азар

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 56| 18182 |14.01.2021 Мамка му и прасе, др. Борисов, кажи си за келявото укрепване към Рилския манастир . 22| 16392 |05.01.2021 Господин Борисов, слезте от хеликоптера. Слезте. Не мога повече да Ви гледам . 72| 16778 |05.11.2020 Г-н Борисов, близки до ГЕРБ сайтове ли ви подават удобни фалшиви новини, бе? . 41| 10712 |19.10.2020 Г-н Борисов, подскажете какво да си купят бедните с помощи от унизителните 0,38 стотинки на ден?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads