Реклама / Ads
53| 5657 |17.07.2014 НОВИНИ

Борисов пред Фрог за цирка в парламента: И ние сме зрители като вас

.
И ние сме зрители като вас. От нас нищо не зависи. Това каза пред Фрог Нюз лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, запитан до кога ще продължават цирковете в парламента. Този въпрос не трябва да е към мен, а към тези, които са гласували доверие на БСП и ДПС, за да ги управляват, подчерта бившият премиер.
 

 

Според него Законът, който криминализира разпространението на информация за банките никога няма да бъде приет. Той каза това ден след като парламентът го гласува на първо четене. Този закон няма дори да мине на второ четене, уточни той и обясни, че депутатите от партията му са се подвели, тъй като са смятали, че в пакет ще се приеме актуализацията на държавния бюджет и този на Здравната каса. „На практика мина само поправката в Наказателния кодекс”, възмути се Борисов.

 

Запитан дали  все пак другата седмица парламентарната група на ГЕРБ ще влезе в пленарна зала той отвърна: „Не мога да вярвам на управляващите, нито пък мога да ги коментирам. Това са хора, които могат да направят всичко. Всеки ден мислят нови и нови шмекерии да не изпълняват това, което трябва да се направи. Виждате какво казват през последните няколко дни- че от  ГЕРБ зависело всичко. Е нали от една година зависеше от БСП, ДПС и Атака?! От къде накъде една парламентарна група цял месец вече не идва на работа?! А преди това какво се изписа срещу ГЕРБ! Сега те /Атака/ не идват на работа все едно това е нещо много нормално. Все едно им се полага. А те са отговорни, защото благодарение на златния  си пръст крепиха това правителство в продържение на една година”.

 

 Борисов продължи в този тон:  „Откъде на къде през последната седмица ще ни търсят на нас отговорност за всичко. Та ние сме опозиция!”.

По повод противоречивата информация на институциите за състоянието на КТБ Борисов заяви, че иска оставката на гуверньора Иван Искров именно, за да излезе истината на яве. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 4975 |17.07.2014 Борисов: Извиняваме се, че моите цопнаха и гласуваха поправките в НК . 4| 5091 |16.07.2014 БСК: Политиците не предложиха нито едно смислено решение за КТБ . 10| 5331 |16.07.2014 Р. Гечев пред Фрог: Правителството е променило бюджета без да знаем . 1| 6189 |16.07.2014 Адв. Янков пред Фрог: Записите от камерите на КТБ не сме виждали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads