Реклама / Ads
25| 5865 |01.09.2020 НОВИНИ

Борисов: Работа. Това следва, ако не съберем подкрепа за ВНС

.
Бойко Борисов Източник: БГНЕС
Премиерът Бойко Борисов още веднъж заяви, че оставка на правителството не стои на дневен ред. Той посочи, че дори управляващите да не успеят да съберат необходимите гласове за внасяне на проекта си за изменения в основния закон, правителството ще продължи да работи.
 

Направи впечатление обаче пиперливият и типичен език, с който си служи Борисов. Типично в свой стил той нарече Христо Иванов “маша” и нареди ДПС и Радев един до друг заедно с олигархията.

 

Борисов направи коментара си и на обичайното място - пред журналисти по време на поредната инспекция с джипа.

 

"Вчера станаха ясни кои са сценаристите. Машата Христо Иванов отиде в Росенец, уплашиха ДПС и Ахмед Доган, който махаше зад борчетата и сега БСП, ДПС и Румен Радев и олигархията е ясно, че са заедно... Искат пак да има "Кабинет Орешарски", посочи Борисов.

 

Премиерът продължава да избягва публични появи. Припомняме, че дори пропусна откриването на столичното метро. Вчера обаче се появи на среща на върха на лидерите от ЕС в Словения. А днес се качи на правителствения джип и потегли за Видин, за да провери как върви строежът на пътя Видин - възел "Макреш. Заедно с него бе и редовен негов спътник - зам.-министърът на МРРБ Николай Нанков.

 

Във возилото пък бе областният координатор на партията на Слави Трифонов - “Има такъв народ” - Росица Кирова. Тя има и своя политическа формация. В диалозите по време пътуването Борисов наричаше дамата приятелски "Роси". Тя пък видимо кокетничеше. Борисов й заръча да помага чрез контрол. Тя отвърна, че ще помага, защото с контрола хората помагат и на себе си. Няколко пъти му благодари за свършеното за региона.

 

Интересен нюанс обаче е фактът, че Кирова е активен участник в протестите, като за гражданската си позиция призова и по време на обиколката с премиерския джип.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6388 |01.09.2020 Тихомир Василев за Борисов: Вчера дремна, днес обикаля като глуа кучка с жипарата . 21| 13517 |28.08.2020 Димитър Стоянов: Лицемерие и лъжи, само това могат да покажат българските власти пред ЕП . 17| 5798 |27.08.2020 Крум Зарков: Г-н Кирилов е жертва на това, че роболепно изпълняваше това, което му се спускаше . 17| 7631 |26.08.2020 Николай Хаджигенов: Нека покажем на 2-и септември на властта, че това е нейният край и нашето начало

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads