Реклама / Ads
4| 4938 |19.08.2007 НОВИНИ

БСП умува по кандидатурите за кметове до септември

.
В момента вървят процедурите по номинации за кандидат-кметове в нашата партия. Такъв процес тече и в останалите политически сили. Смятам, че не сме закъснели с номинациите.
 

До края на август и началото на септември се надяваме този процес да приключи и хората в листите да са ясни. Това заяви председателят на Предизборния щаб на БСП Евгени Узунов в предаването "Неделя 150" на БНР.

Определянето на кандидат-кметовете е повече отговорност на местните структури, тъй като изборът на кмет е проблем на населението в съответната община и хората най-добре знаят болките и радостите си, познават отлично и кандидатите за кметските столове, поясни Узунов. Нормално е да има по няколко кандидатури в сегашния момент, защото все още се водят дискусии за кандидатите. Това е естествено и е в тон с демокрацията. На финала се надявам да се отсее най-доброто и кандидатурите да бъдат аргументирани, допълни още Узунов.

Софийската организация също не била приключила процедурата по номинациите. Сегашните кметове на Бургас и Варна отново са подкрепени от БСП. Нормално е да са изморени, но там, където човек е доказал своите способности и е заслужил доверието на хората, умората не би трябвало да е извинение. Няма логика такива хора да бъдат спирани заради броя на мандатите, смята Узунов. Хората не мислят партийно, те мислят за по-доброто управление на общината си, което не изключва един кандидат-кмет да е подкрепен от няколко партии, посочи още Узунов.

Допълнено от Frognews.bg:

Водещият Величко Конакчиев така и не се опита да изкопчи от Узунов повече информация за финансирането на кампанията на БСП, за спонсорите, след атентата срещу Манол Велев. Не попита и за вътрешните противоречия в БСП, за лагерите, на които се е разделила Столетницата, за битката за власт в самата партия.

Дали виждането на новото ръковоство на БНР за журналистика се покрива от Величко Конакчиев? Това е само питане, а не намеса във вътрешната политика на радиото. Защото БНР е марка, която милиони българи уважават. Сред тях сме и ние.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5207 |19.08.2007 След бързо каране - два трупа на „Цариградско шосе" . 0| 5123 |19.08.2007 Шестима българи били в похитения самолет, Външно научава от роднини . 2| 5316 |18.08.2007 Спортисти и лекари зад кандидат за кмет на Димитровград . 5| 4819 |18.08.2007 Само 4-ма са обвинени за циганските зулуми в Красна поляна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads