Реклама / Ads
26| 7739 |16.01.2013 НОВИНИ

bTV отстъпи с цените, "Булсатком" ще мисли

.
bTV предложи нова оферта с по-ниски цени на Булсатком. Срокът на предложението изтича на 21 януари. От "Булсатком" отговориха бързо: новата оферта е малко по-различна от предишните, ще помислим.
 

"С цел преодоляване на негативните последици за над милион наши зрители, ръководството на bTV Media Group изпрати ново предложение за продължаване на договора с Булсатком. Предложението съдържа възможно най-добрите ценови условия, при които медията може да продължи да създава качествени български сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино и спорт, което представя на зрителите сега", пише в изявлението.

От телевизията се надяват, че до понеделник кабелният оператор "ще оцени направените отстъпки и преференциални условия, и от своя страна също ще намери резерви, за да организира разпространението на каналите на bTV Media Group, без  да увеличи цената на услугата си за крайните абонати".

"При споразумение в посочения срок, милионите наши зрители, които в момента са ощетени, ще получат сигнал във възможно най-краткия технологичен срок", обещават още от bTV.

Новата оферта на бТВ към Булсатком почти не се различава от предишната, но въпреки това ръководството на сателитния оператор ще я разгледа. Това обяви ръководителят на меркетиг отдела на Булсатком Младенка Джалова.

Тя призна, че последното предложение се различава от предишните. Разликите обаче определи като много малки, почти незначителни. Въпреки това ние ще я обсъдим, ще проведем дискусия и след това ще вземем крайно решение дали да я приемем, при какви условия и варианти, уточни Джалова.

От сателитния доставчик обявиха още, че "спират публичните изявления до приключването на новия кръг от преговори, тъй като считат, че предложеният от бТВ стил е в разрез с добрата  бизнес етика и уронва доверието на потребителите".

От 2 януари програмите на бТВ не се излъчват в мрежата на Булсатком, тъй като двете компании не успяха да постигнат договорка в разразилия се спор за цената на разпространение и досега не са се договорили за условията, при които ще работят през 2013 година.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5367 |11.01.2013 "Булсатком" взе лиценза за GSM оператор . 42| 7276 |02.01.2013 Зрителите на "Булсатком" останаха без бТВ . 6| 5084 |23.12.2012 bTV отстъпи за празниците . 41| 7313 |22.12.2012 Две телевизии се сдърпаха с "Булсатком"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads