Реклама / Ads
1| 4896 |30.11.2014 НОВИНИ

ЧЕЗ предлага пакет “С грижа за вас” през зимата

.
С грижа за вас
Във връзка с началото на отоплителния сезон ЧЕЗ напомня на своите клиенти за възможността да се възползват от предлагания от компанията пакет мерки „С грижа за вас“.
 
Пакетът е разработен с цел да подпомогне по-добрата информираност на потребителите, да им бъде от полза при планирането на разходите и управлението на семейните им бюджети през настъпващия зимен период.

„В студените месеци много домакинства се отопляват с електричество, което значително повишава консумацията и съответно разходите им. Затова предлагаме пакет от услуги в помощ на всеки клиент, който има нужда от разсрочване на плащанията, съвет за намаляване на консумацията на електричество или просто информация какво се включва в месечната му фактура“, каза Димчо Станев, Директор „Обслужване на клиенти“ в „ЧЕЗ България“ ЕАД.

Пакетът „С грижа за вас“ бе предложен на клиентите на ЧЕЗ в началото на 2014 г. Той съдържа потребителска информация по пет важни за клиентите теми – сметките за електроенергия, плащанията, енергийната ефективност, развитието на бизнес решения в услуга на клиентите и осигуряване на специални оферти. За клиентите, които имат нужда от повече време за посрещане на плащанията си, компанията предлага гъвкави схеми на разсрочване, както и срок за безлихвено погасяване на сметките в рамките на 20 дни. Потребителите могат да се възползват и от продуктa „Персонален съветник”, който предлага  индивидуално разработени решения за всеки клиент. В рамките на пакета „С грижа за вас“ ЧЕЗ редовно информира клиентите за съдържанието на фактурите, размерът на средните сметки и тенденциите в потреблението всеки месец. Дружеството реализира и кампания за насърчаване на енергийната ефективност и разумното използване на електроенергията. Тя включва лесно изпълними съвети за пестене на ток. ЧЕЗ постоянно развива своя бизнес, за да отговори на нуждите на своите клиенти, да осигури надеждно и качествено снабдяване с електроенергия и да адаптира дейността си спрямо променящата се пазарна среда. В услуга на клиентите са разработени специални услуги, които улесняват тяхното ежедневие като възможността за sms уведомяване при предстоящо прекъсване на електрозахранването, безплатна проверка на сметката и електронна фактура. От октомври 2014 г. клиентите могат да намерят информация за предлаганите електронни услуги в специално разработения сайт moiteuslugi.bg.

Повече информация за пакета „С грижа за вас“ и за услугите на компанията клиентите на ЧЕЗ могат да намерят на уеб страницата www.cez.bg, в Центровете за обслужване на клиенти и на сайта moiteuslugi.bg.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5682 |25.11.2014 Ранно пенсиониране за възрастни безработни предлага Калфин . 4| 4744 |25.11.2014 Лечков: Защо не бях лицемер, когато предлагах Пенев за треньор на националния . 0| 5274 |24.11.2014 НОИ предлага онлайн пресмятане на обезщетението при бременност . 17| 4944 |24.11.2014 Цацаров: Скандалът с тефтерчето поставя в „пакет” Д. до Б.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads