Реклама / Ads
15| 6779 |11.05.2009 НОВИНИ

Чужди геополитици: разликата между ГЕРБ и БСП – по–малка от обявената

.
Волен Сидеров
Това обяви лидерът на партия „Атака” Волен Сидеров, който пети месец прокламирал програмата на партията си из страната, докато другите партии още нямали такива.
 

Предложих предизборен, а не следизборен блок на всички опозиционни партии. Цялото поведение на тези партии и скандалите не са готови за отговорността, която би трябвало да носят, обяви по БТВ лидерът на партия „Атака” В. Сидеров. Сега идват избори, към които партии тръгват със скандали и неподготвени, те не са показали своята програма, а това е парадоксално. Възгледите на „Атака” са събрани и аз ги пропагандирам из страната вече пети месец, добави Сидеров. Когато изборната истерия накрая ескалира, хората вече не четат предизборни документи.

Не съм се покрил за медиите, но предпочитам живата връзка с избирателите, вместо да се явявам непрестанно по телевизиите, както правят някои кандидати за славата, каза лидерът на националистите.

Следя социологическите проучвания на нашите агенции, но имам и прогнози от проучвания на геополитически наблюдатели от чужбина, осведоми Сидеров. Те са за вътрешен анализ, а не за публикуване и техните данни показват много по–малка разлика между ГЕРБ и БСП от тази, която сочат нашите социолози. Така и ролята на „Атака” ще се окаже още по–съществена в следващия парламент, прогнозира политикът.

Не е нужно да плашим хората с камионетки, извънредни мерки и военни режими; сегашното законодателство дава достатъчно възможности за контрол, стига обаче да се прилага и изпълнява, каза Сидеров. Той осведоми, че в „Атака” има експерти, които цял живот са работили честно и почтено и до фанатизъм са предани на националната кауза. Те биха били експертни партньори на ГЕРБ при евентуално бъдещо управление. Ако има воля, са възможни много дълбоки промени, прогнозира Волен Сидеров. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 50552 |04.05.2009 Свирка в междучасието или секс преди училище превземат Интеренет . 0| 6375 |27.04.2009 Четирима ранени след катастрофа между камион и линейка . 1| 6600 |21.04.2009 Обсъждат колективен иск на работниците от "Кремиковци" до Международния съд в Хага . 1| 11610 |15.04.2009 България 44-та в света по присъствие на чужди търговски вериги

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads