Реклама / Ads
13| 8372 |05.04.2012 НОВИНИ

Дъщеря на ченге се самоуби в Сливен

.
Даниела се самоубила с оръжието на баща си Източник: Стандарт нюз
Дъщеря на сливенски полицай се самоуби с пистолета на баща си. 16-годишната Даниела Т. е издъхнала на място, научи агенция Стандарт Нюз. Информация за трагедията обаче липсва в бюлетина за журналисти на сливенската полиция. Тя обаче беше потвърдена от комисар Никола Геджев, директор на Областната полицейска дирекция в Сливен.
 

Момичето е било само в дома на своите родители. "По това време бащата не е бил на работа, почивал е извън къщата си, каза комисар Геджев.

Даниела е захапала дулото около 17 ч във вторник. Простреляла се е в устата с пистолета на баща си и е починала на място. Именно таткото полицай е намерил бездиханната Даниела. Малко преди фаталния изход той излязъл от вкъщи, за да вземе по-малкото й братче от детската градина. През това време Даниела взела ключовете от касата, където баща й държал пистолета, и се простреляла. Все още не е ясно дали деветокласничката в елитната природо-математическа гимназия "Добри Чинтулов" е оставила предсмъртно писмо. "Всички сме в шок, Даниела беше много умно, интелигентно и чувствително дете. Беше
отличничка, с изявена дарба да рисува

Нямаме обяснения за случилото се", каза директорката на гимназията Марияна Милева. Заедно с психолози от МВР в сряда сутринта тя е посетила класа, където Даниела е учила.

 

"Стандарт" научи, че 9 "е" клас е известен със силните си ученици. Същия ден преди обяд Даниела е била на училище и нищо не е подсказвало, че ще има подобна трагедия.

Вчера съучениците на Даниела категорично отказваха да застанат пред журналисти. Предполага се, че са получили такива указания след разговорите с психолозите. "Тя беше прекрасна приятелка, не се ровете в личните й нещаказаха само деветокласниците.

 

Даниела беше голям талант по рисуване, изключително скромна и умна. 16-годишната Даниела е учила в IV училище, преди да кандидатства и да я приемат в природо-математическата гимназия. Тренирала тенис и редовно ходела на кортовете в градския парк.

 

Трупът на Даниела обаче все още е в моргата на областната болница. В подобни случаи аутопсията е задължителна.

 

Случаят се разследва с приоритет. Тече и вътрешна проверка, защото бащата на Даниела е дългогодишен служител в КАТ, а отскоро е в Магистрална полиция. Тя ще изяснява как служебното оръжие на полицая от група "Престъпления по пътищата" е попаднало в дъщеря му.

 

Погребението на Даниела е планирано за четвъртък.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5164 |18.03.2012 Ченгета прибраха 15 кг висококачествена марихуана . 13| 7351 |25.02.2012 Зам.-кмет се самоуби заради ипотека . 7| 5072 |12.02.2012 Дъщерята на подземен бос пострада на гробища . 14| 4652 |11.02.2012 Възрастно семейство се самоуби по странен начин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads