Реклама / Ads
6| 4178 |04.10.2018 НОВИНИ

”Демократична България” иска оставката на Фандъкова заради пошлите ремонти

.
Ремонтът на центъра на София, който трябваше да се превърне във вашата „перла в короната“, стана естествена емблема на управлението на ГЕРБ. Струващ повече от 24 милиона, той нанесе непоправими щети на облика на столицата на България. Това написаха на официалната си интернет страница от ”Демократична България”.
 

След като повече от година, градът беше под обсада, създаден беше хаос, затруднено беше движението, нанесени бяха непоправими щети на бизнеса – днес се изправяме пред „видимите резултати“ от вашата дейност. Не става дума само за отделни нередности или пропуски, а за изначално опорочен проект. Зад загражденията лъсна плодът на вашето корупционно, безотговорно и некадърно управление.

 

След 12 години начело на града, вие г-жо Фъндъкова, произведохте окончателното доказателство за пълната си несъстоятелност като кмет и за липса на воля да се преборите с корупцията и приятелите на своя истински ръководител Бойко Борисов. Самият факт, че този погром се изпълнява от Джи Пи Груп, която в момента е обект на скандални разкрития, показва дълбоките корупционни корени на вашия модел на управление.

 

Г-жо Фъндъкова, дайте си сметка, че предадохте всички очаквания и надежди на столичани, София да се превърне в европейска столица. Всеки, който днес минава по обезобразените улици на града ни, изпитва дълбоко чувство на срам, особено ако е гласувал за вас.

 

Осъзнайте, че ставате все по-голяма пречка за живота на града, с тоталната си липса на визия за развитието му. Списъкът със строителните и управленски провали в София е огромен, но след фиаското с разрушаването на духа на градския център, вие нямате друг изход освен да си подадете оставката. Това е единствената възможна форма за поемане на отговорност.

 

Изправете се пред гнева на гражданите на София. Ако имате поне малко достойнство си тръгнете сега! Вече само така можете да бъдете полезна.

 

С този погром управлението на ГЕРБ в София приключи.

 

Идва време демократичната общност да върне на софиянци тяхната европейска столица.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 8992 |03.10.2018 Иван Велков: Ще поискаме оставки за ремонта на ул. „Граф Игнатиев“ . 1| 3926 |02.10.2018 Екатерина Захариева: Има държави, които не искат Македония да е в ЕС и НАТО . 2| 4837 |02.10.2018 Борисов през 2012 г.: Името Северна Македония е абсолютно неприемливо, може да поискат Благоевград . 6| 4258 |02.10.2018 Борисов иска нови изтребители: Като стане война, да не са пушечно месо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads