Реклама / Ads
19| 6985 |06.10.2013 НОВИНИ

Депутат от "Атака": Ислямизират ни чрез сирийските главорези

.
Не съм обяснила, а съм показала как един от командирите на сирийската свободна армия се хвали със зверства. Снимат отрязани глави с телефоните си и се хвалят. Затова ги нарекох главорези.
 

Това заяви в предаването "На светло" по Нова телевизия депутатът от "Атака" Магдалена Ташева. "Не можем да чакаме канибалите да се проявят, за да ги наречем такива. Тогава просто няма да ни има. Християнски села в Сирия са заличени, аз питам къде са хората там", добави тя.

 "В момента българският народ е подложен на пропаганда. Официалната информация е, че на ден по 200 бежанци влизат в България, отделно влизат още нелегално, в медиите обаче тази бройка е 60-70. Отделно турски каналджии прекарват през границата бежанци, които са изгонени от Турция – роднини на бойци от сирийската свободна армия. Не искам българските граждани да бъдат лъгани. Катар и Обединените арабски емирства предизвикаха тази бежанска криза. Защо те не ги прибират? Да бъдат така добри и да вземат бежанците", подчерта Ташева. "Ислямската колонизация в момента се осъществява чрез бежанците по команда на САШ. Попитах вътрешния министър Цветлин Йовчев защо не затворим границата с Турция. Получих отговор, че щяло да стане страшно. Според информацията от властите издръжката на един бежанец струва повече от издръжката на студент в Харвард", заяви депутатът от "Атака".

Тя заяви, че не е притеснена от жалбата за език на омразата, която Българският хелзинкски комитет е подал срещу нея. "Не можеш да наричаш истината език на омраза. В момента се върши държавна измяна. Политиката на Пламен Орешарски по отношение на бежанците следва мотамо политиката на Бойко Борисов и външния му министър Николай Младенов. Никой не е питал Народното събрание да се отдават територии и средства на членове на сирийската свободна армия, които да веят скверното си знаме, под което са изклани хиляди християни", заяви Ташева, като уточни, че все още не е получила копие от жалбата на Хелзинкския комитет.Т

Тя отрече истинността на скандала с депутати на "Атака" в ресторант "Къщата с лебеда" в Брюксел. По думите й всеки в България се стреми да очерни националистите. Ташева бе категорична, че пътуването белгийската столица не е било с цел да се избегне присъствие в парламента по време на гласуването на вота на недоверие срещу кабинета "Орешарски".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5763 |05.10.2013 Евродепутат от ГЕРБ: Мораториумът за покупката на земя от чужденци не може да бъде бариера . 26| 6001 |04.10.2013 Чий е депутатският пръст? . 16| 6124 |04.10.2013 Военно положение в БСП: Непоряди за депутати кръшкачи . 19| 5724 |03.10.2013 "Атака": Може и да ни няма в следващия парламент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads