Реклама / Ads
8| 5807 |02.12.2009 НОВИНИ

Деси Зидарова: Ще кажа за биячите ми на правилните хора

.
Деси Зидарова Източник: bulpress.net
Актрисата можела да се довери само на Бойко Борисов или на Цветан Цветанов и с тях да сподели своята версия за поръчителите на побоя над нея.
 

Аз съм силна по принцип и няма да се дам
, каза почти през сълзи по БТВ актрисата и манекенка Деси Зидарова в телефонен разговор. Лекарите са доволни от моето възстановяване, добави тя. Актрисата разкри, че има два наранени крака и множество кръвонасядания.

Не знам кой е способен да извърши тази жестокост, призна тя и каза, че изпитва недоверие към всички, затова версиите, върху които е разсъждавала от събота насам, можела да довери само на двама души. На никого не мога да се доверя, единствено на Бойко Борисов или на Цветанов, само с тях мога да говоря без страх, добави тя дословно.

В България с пари всичко се постига, щом може да се плати да набият една жена
, значи може с пари всичко да се купи, затова не мога да разкажа подозренията си на полицията.

Зидарова обясни, че заплахи не е получавала. Тя се движела не с охрана, а с шофьор, който й помагал за ежедневни поръчки и децата й, но не я пазел. От драматичната вечер си спомняла за огромни 4-5 мъже, които я нападнали с бухалки. Единият се насочил към помощника й, другите 3-ма към нея. Дали побоят е заснет от камери, Зидарова не коментира. Нейни съседи се притекли на помощ.

Frognews.bg припомня, че Деси Зидарова бе пребита с бухалки от маскирани на 28 ноември около 21.15 часа пред фризьорския й салон в кв. “Лозенец“. Тя бе настанена във Втора травматология на „Пирогов“ със счупена дясна подбедрица, пукната лява подбедрица, счупени ребра и счупен горен ляв зъб.
Деси Зидарова е бивша съпруга на собственика на столичния клуб “Ескейп“ Веселин Янев. От него има две деца – Виктор, на 4 години и Ванеса, на 2 години. Янев вече бе при нея в болницата. Питал я дали е имала проблеми с някой, но тя била много объркана все още и не отговорила ясно. Искала да знае как са децата.
По време на нападението биячите заявили на жертвата, че само малко ще я понабият, но няма да я убиват. Ударили два-три пъти и стилиста, който придружавал красавицата.
Говори се, че пребитата актриса и модел е напуснала съпруга си Веселин Янев именно заради 21-годишния милионер Стайко Стайков. Самият Стайков-младши пък имал сериозни разправии с фамилията заради Зидарова. Баща му Миню и майка му Рени били категорично против връзката с манекенката. Заплашен, че ще бъде изолиран от семейния бизнес и ще му секне паричния поток Стайко Стайков прекратил отношенията си с Деси. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 24244 |01.12.2009 Разпитаха богаташа Стайков за пребитата Деси Зидарова . 8| 6683 |30.11.2009 Деси Зидарова ще оцелее . 5| 6366 |29.11.2009 Пребиха с бухалки актрисата Деси Зидарова . 1| 4951 |19.10.2009 Без социални помощи за хората с мерцедесите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads